Primele declarații ale lui Cătălin Botezatu, după ce a fost la un pas de moarte

Primele declarații ale lui Cătălin Botezatu, după ce a fost la un pas de moarte

Clipe cumplite pentru Cătălin Botezatu! Diagnosticat cu o boală gravă, designerul a trecut recent printr-o intervenție chirurgicală la colon. Pe patul de spital, acesta a făcut primele declarații despre situația critică prin care a trecut și a vorbit despre problemele care i-au dat viața peste cap. Creatorul de modă se află în continuare sub atenta supraveghere a medicilor.

Ce spune Cătălin Botezatu, despre intervenția chirurgicală prin care a trecut

Problemele medicale i-au dat viața peste cap lui Cătălin Botezatu! Recent, creatorul de modă a ajuns de urgență pe mâna medicilor, după ce i s-a pus un verdict nemilos.

În urma analizelor, specialiștilor au decis să nu mai amâne momentul și l-au operat imediat. Intervenția chirurgicală de la colon l-a făcut pe designer să treacă prin clipe cumplite.

„Am oprit cancerul. Nu credeam că o să am nisște dureri atât de mari. Dureri atât de mari, nu știu cum sunt alte operații, dar n-am avut așa dureri.

A fost și un mic incident, mi-am scos sonda puțin, aveam senzație de sufocare în tot corpul. (…)Am trecut pe lângă moarte, am oprit cancerul. Accepți orice când îți bate moartea la ușă. Asta am simțit. Am avut numai coșmaruri”, a povestit Botezatu, conform site-ului Antena3.

Cătălin Botezatu a trecut printr-o intervenție dificilă. Desginerul s-a confruntat cu mari probleme de sănătate

Cătălin Botezatu a trecut printr-o intervenție dificilă

Cătălin Botezatu, clipe cumplite pe patul de spital

Deși, pe rețelele de socializare au apărut imagini cu Cătălin Botezatu din vacanțe, în care acesta era surprins cu zâmbetul pe chip, în realitate, acesta se confrunta cu mari probleme.

Desginerul a vorbit despre problemele care l-au măcinat în tot acest timp.

“M-am operat în Romania, apoi am plecat la Atlanta, la Vegas, apoi niște infotripuri, pozele de pe Instagram reflectau altceva. Nimeni nu știa că sufeream foarte tare din punct de vedere fizic. Așa sunt eu. (…)M-am speriat când am văzut cum arată operația.

Sunt două cusături, una cu niște capse de metal, pe interior. A fost o durere groaznică după ce s-a dus anestezia. Au fost mulți medici, multe asistente în salon. Eram conectat la nu știu câte aparate, la nu știu câte fire. Am zis: «Doamne, ce am pățit? Ce mi se întâmplă?!»”, a povestit Cătălin Botezatu, de pe patul de spital din Turcia, potrivit antena3.ro.