EXCLUSIV

Primele cuvinte ale lui Daniel Onoriu după ce a ieșit din comă. Ce i-a spus pilotul soției sale

Ana Maria Păsat 26.01.2022, 17:58
Primele cuvinte ale lui Daniel Onoriu după ce a ieșit din comă. Ce i-a spus pilotul soției sale

Pilotul Daniel Onoriu, aflat de 55 de zile în comă indusă, s-a trezit în urmă cu câteva ore și a vorbit cu soția sa, aflată la spitalul Floreasca, unde este internat.

Acesta a suferit o hemoragie internă în urma unei intervenții chirurgicale de micșorare a stomacului, procedură efectuată într-o clinică privată din Turcia și puțini îi mai dădeau șanse de supraviețuire.

„Profesorul Streinu-Cercel mi-a scos nepotul din septicemie”

Mătușa sa, Rebeca Onoriu, fiica cea mică a lui Gabi Lunca, ne-a mărturisit că nu-i vine să creadă că-și vede nepotul în viață.

„Orice ar fi zis doctorii, Dumnezeu are ultimul cuvânt de spus. În  momentul ăsta, îmi văd nepotul la tv. Nu-mi vine să cred că nepotul meu e conștient, după 55 de zile de comă, în care medicii veneau numai cu vești triste.

În această dimineața am primit raportul, tatăl lui Daniel, adică fratele meu l-a trimis pe grup și ne-a zis că nu mai este sedat și se așteaptă trezirea lui, că începe să aibă mișcări conștiente, adică nu din astea de contracturi.

Ne așteptam că se va trezi, dar nu astăzi…Acum două zile făcusem anunț că avem nevoie de sânge pentru trombocite, astăzi este treaz, conștient, s-a născut a treia oară”, a mărturisit aceasta pentru impact.ro.

Rebeca Onoriu, cu lacrimi în ochi de fericire, a ținut să le mulțumească medicilor români care l-au îngrijit în toată această perioadă.

„I s-a tot micșorat cantitatea de sedare, apoi îl sedau iar că interveneau alte complicații. Analizele ajungeau către normal, dar imediat intervenea ceva și se schimbau toate. Acum a fost stabilizat ș când vrea Dumnezeu să facă minuni, le face.

Îi mulțumesc profesorului Streinu Cercel, care mi-a scos nepotul din septicemie și tuturor medicilor care s-au ocupat de Daniel, au stat cu noi fiecare clipă, ne-au infomat, l-au îngrijit.

Am avut cea mai săritoare comunitate din lume, din univers, lumea a ținut rugăciuni, au venit în fața spitalului, la centrul de transfuzie…Prietenii lui, piloții, au donat sânge, aveam poze peste tot cu ei. Ne-au susținut și acum. Daniel e treaz de vreo trei ore”,ne-a mai spus aceasta.

Daniel Onoriu si sotia lui
Daniel Onoriu si sotia lui

Soția, prima care l-a vizitat

Mătușa lui Daniel Onoriu nu știe încă dacă va intra să-l vadă, tocmai pentru a-l proceda. Aceasta ne-a mărturisit că prima care a fost la spital a fost soția sa, iar acum urma să intre și fiica lui.

„Acum intră fiica lui la el, prima a fost soția. Nu știu dacă eu voi intra, vreau să-l protejăm, băiatul nostru e treaz. Prima lui întrebare a fost de cât timp e în spital.

Vorbește cu greu, că are un cateter la gât, dar e conștient, ne-a dat dovada că e apt, e ok. Puteau fi alte sechele, în cele 55 de zile.

Medicii nu ne-au spus că ar exista. A recunoscut-o pe soția lui din prima. A mai avut acea comă de nouă zile dar asta a arătat că doar mâna lui Dumnezeu a putut fi, vindecarea de acolo vine. Nu știm încă ce decizie va lua împotiva celor din Turcia, deciziile îi aparțin”, a completat aceasta

Urmăriți Impact.ro și pe