Primele concluzii ale Poliției după ce primul soț al Elodiei Ghinescu a fost găsit mort. Ce s-ar fi întâmplat cu bărbatul

Stan Filon 09.07.2021, 12:16
Primele concluzii ale Poliției după ce primul soț al Elodiei Ghinescu a fost găsit mort. Ce s-ar fi întâmplat cu bărbatul

Autoritățile au tras primele concluzii, după ce primul soț al Elodiei Ghinescu a fost găsit mort în propria sa locuință. Ciprian Mustață avea 45 de ani, era șef de poliție în Brașov și directorul sportiv al echipei de fotbal de la Râșnov.

De ce a murit primul soț al Elodiei Ghinescu, Ciprian Mustață

Familia lui Ciprian Mustață este în doliu, după ce joi bărbatul a fost găsit mort în apartamentul său. Cei care l-au găsit au apelat imediat la 112, iar medicii au sosit la fața locului. Bărbatul nu mai prezenta însă semne vitale, fiind constatat decesul său.

Din primele concluzii ale medicilor s-a constatat că fostul soț al Elodiei Ghinescu a murit în urma unui infarct miocardic, însă detaliile exacte vor fi aflate după necropsie. Ciprian Mustață avea 45 de ani și era agent șef de poliție în Brașov, potrivit mytex.ro.

De ce a murit primul sot al Elodiei Ghinescu, Ciprian Mustata
De ce a murit primul sot al Elodiei Ghinescu, Ciprian Mustata

Bărbatul era șef de poliție în Brașov, dar și director sportiv al echipei de fotbal Olimpic Cetate Rășnov

Ocupa și funcția de directorul sportiv al echipei de fotbal Olimpic Cetate Rășnov, cu care a reușit performanța de a promova în Liga a 3-a. ”Sincere condoleanţe familiei şi Dumnezeu să-l odihnească!”, au transmis cei de la Olimpic Cetate.

Ciprian Mustață a fost primul soț al Elodiei Ghinescu, cu care a fost căsătorit până în anul 2002. La scurt timpînsă avocata s-a recăsătorit tot cu un polițist, cu Cristian Cioacă, aflat acum în închisoare după ce a fost găsit vinovat pentru uciderea ei.

Avocata Elodia Ghnescu a dispărut în noaptea de 29 spre 30 august 2007 și nu a fost găsită nici până în zilele noastre. ”Numai eu știu ce simt și cât plâng noapte de noapte de când fiica mea nu mai este. Seara este jale, seară de seară mă gândesc la ea. Când a venit să mi-l prezinte pe Cioacă, eu i-am zis din prima că este schizofrenic, dar ea nu a vrut să mă asculte”, a mărturisit Emilia Ghinescu, mama Elodiei Ghinescu, pentru Impact.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...