Primarul din Alba Iulia, acuzații grave. Municipiul nu ar fi primit niciun leu din Fondul de rezervă bugetară

Elena Avramescu 08.10.2021, 11:28
Primarul din Alba Iulia, acuzații grave. Municipiul nu ar fi primit niciun leu din Fondul de rezervă bugetară

Gabriel Pleșa, Primarul din Alba Iulia, este extrem de nemulțumit de faptul că municipiul pe care îl conduce nu a primit niciun leu din Fondul de rezervă bugetară al Guvernului.

Alba Iulia nu ar fi primit niciun leu din Fondul de rezervă bugetară

Acesta a scris, pe pagina sa de Facebook, că Alba Iulia nu a primit niciun leu pentru că este condusă de un primar USR, iar fondurile au fost alocate de premierul Florin Cîțu doar către localitățile cu primari PNL sau PSD.

Un fleac, ne-au mazilit. Sau cel puțin asta își închipuie el, Florin Cîțu, marele împărțitor- rectificator bugetar. Asta a ajuns săraca națiune, să primească din fărâmiturile aruncate din mers de cel mai penibil ex-Prim Ministru.

Am încercat, în ultima perioadă, să fac mai puțină politică și mai multă administrație, dar acum mă simt nevoit să reacționez. Ce nu pot înțelege eu, dar și alții care, la fel ca mine, sunt convinși că se poate face politică și responsabil în România: cu ce drept taie el, din pix și strict, strict, dar foarte strict numai pe baza apartenenței politice a primarului, banii care s-ar fi cuvenit Municipiului Alba Iulia.

Cea mai importantă comunitate locală din județul Alba a primit 0 lei de la Florin Cîțu, care a luat o ultimă decizie, plină de venin, pentru Alba Iulia! 0, atât valorează, pentru Florin Cîțu, locuitorii din Alba Iulia și cei din comuna Lupșa, a scris Gabriel Pleșa pe Facebook.

Alba Iulia nu ar fi primit niciun leu din Fondul de rezerva bugetara al Guvernului
Gabriel Plesa

Astfel că Guvernul a repartizat judeţului Alba peste 36,5 milioane de lei din Fondul de rezervă, mai puţin de un sfert din suma de 156 de milioane de lei, solicitată de Consiliul Judeţean Alba şi Instituţia Prefectului.

Gabiel Pleșa mai spune că Primăria avea nevoie de sumele de bani pe care le solicitase Guvernului pentru cofinanțarea unor proiecte cu fonduri europene.

Ce nu este el capabil să vadă, din cauza atitudinii, e că atât Alba Iulia cât și Lupșa nu vor dispărea de pe hartă si se vor descurca oricum, prin proiectele și munca lor. În mod sigur însă Florin Cîțu nu va rezista politic, în timp, să mai vadă acest lucru, a mai spus primarul, potrivit gândul.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...