Prima vedetă din showbizul românesc, confirmată pozitiv cu coronavirus. Unde se află și cum se simte ea

Luiza Moldovan 10.04.2020, 20:38
Prima vedetă din showbizul românesc, confirmată pozitiv cu coronavirus. Unde se află și cum se simte ea

Prima vedetă din showbizul românesc, confirmată pozitiv cu coronavirus. Unde se află și cum se simte ea. Soțul ei a făcut anunțul.

Prima vedetă din showbizul românesc, confirmată pozitiv cu coronavirus. Unde se află și cum se simte ea

E brunetă, frumoasă, a pozat pentru Playboy și, cel mai important, mămica unui băiețel. Fostul iepuraș Playboy, Roxana Marinescu-Schwartz, a fost internată la Matei Balș, spital de boli infecțioase. Este prima celebritate din România diagnosticată cu Covid-19.

Soțul ei, medicul estetician Victor Schwartz, a povestit pentru cancan.ro că acum câteva seri, Roxana avea dificultăți la respirație și, simptomul care se manifestă la toți pacienții, nu mai avea simțul mirosului. Roxana a decis aă cheme Salvarea, care a luat-o la spital și i-a prelevat sânge pentru teste. A fost diagnosticată pozitiv pentru Covid-19 și a fost internată la Matei Balș. Aici se află și acum.

Prima celebritate diagnosticată cu Covid
Prima celebritate diagnosticată cu Covid

„I-au spus că până nu o să-i iasă două teste negative nu o lasă să plece”

Victor Schwartz, renumit medic estetician, a spus:

”Acum câteva seri, Roxana a întâmpinat mici dificultăți respiratorii și legate de simțul mirosului. Pentru că s-a panicat, eu i-am spus să sunăm la Salvare. Au venit cei de la SMURD, au dus-o la spital, i-au făcut testul și după aceea au adus-o acasă. După două zile, când am realizat că rezultatul întârzie, am început să mă agit și să dau telefoane.

Am descoperit că este diagnosticată pozitiv și mi-au spus că o să vină un echipaj ca să o ducă la spital și să o interneze. Ea se simte bine, dar i-au spus că, până nu o să îi iasă două teste negative, nu o lasă acasă”, a spus Schwartz.

Roxana e fost model și s-a căsătorit cu Victor Schwartz în 2013. După mai multe proceduri de fertilizare, a devenit mămică. Cei doi au împreună un fiu, pe Edi. Maternitatea a făcut-o pe Roxana să renunțe la cariera de modelling. A urmat cursuri de make-up și a profesat în domeniu.

De ceva vreme, ar vrea să-și schimbe cu totul jobul, cu o carieră sportivă.

Roxana Marinescu a pozat pentru Playboy – unul dintre cele mai mari visuri ale ei. Fotografiile de aici au fost foarte bine primite de publicul masculin.

Urmăriți Impact.ro și pe