Prima soție a lui Laurențiu Reghecampf nu s-a putut abține. Ce a spus despre divorțul de Anamaria Prodan, nimeni nu observase până acum

Ioana Bucur 17.10.2021, 11:24
Prima soție a lui Laurențiu Reghecampf nu s-a putut abține. Ce a spus despre divorțul de Anamaria Prodan, nimeni nu observase până acum

Iată cum istoria se repetă! Martor de la distanță la întregul scandal, prima soție a lui Laurențiu Reghecampf a scos la lumină un adevăr dureros pentru celebra impresară. Ce a avut de spus Mariana Pfeiffer despre divorțul antrenorului de Anamaria Prodan.

Divorțul de Anamaria Prodan, un scenariu tras la indigo

Cine uită greșelile trecutului este condamnat să le repete. Laurențiu Reghecampf confirma, în urmă cu câteva luni, zvonurile că mariajul său cu Anamaria Prodan va lua sfârșit. Apoi tăcere. A urmat o adevărată furtună, impresara luptându-se ca o leoaică să infirme orice informație legată de un posibil divorț, atacând presa și pe oricine vorbea despre despărțirea celor doi sau apariția unei alte femei în viața antrenorului.

Declarațiii de dragoste, fotografii cu presupuse cadouri extrem de scumpe de la soțul ei, eforturi uriașe pentru a păstra iluzia cuplului-model, familiei perfecte. Totul s-a năruit cu o nouă declarație a lui Reghecampf, în care anunța că a depus actele de divorț.

În cele din urmă toate „minciunile” și „invențiile” s-au dovedit a fi adevărate. Laurențiu Reghecampf divorțează de Anamaria Prodan, are o nouă iubită și este pe cale să devină tată pentru a treia oară.

Un scenariu pe care cineva îl cunoaște foarte bine, pentru că l-a trăit deja. Martor discret la întregul scandal, prima soție a lui Laurențiu Reghecampf a punctat un adevăr dureros pentru Anamaria Prodan : istoria se repetă. Doar că, de data asta, cea care îl despărțea pe Reghe de soție, acum 13 ani, a devenit femeia părăsită.

Prima soție a lui Laurențiu Reghecampf nu s-a putut abține. Ce a spus despre divorțul de Anamaria Prodan
Mariana Pfeiffer, prima soție a lui Laurențiu Reghecampf

„Karma funcționează”

În 2008, Mariana Pfeiffer îi acorda divorțul lui Laurențiu Reghecampf. Antrenorul începuse deja o relație cu Anamaria Prodan, care era însăcinată în șase luni la acea vreme.

Recăsătorită, fericită alături de un alt bărbat, prima soție a antrenorului nu poate ignora faptul că situația în care a ajuns Anamaria este trasă la indigo cu cea de acum 13 ani.

„Consider că toate pornesc din Univers. Karma funcționează. În cazul lui Laurențiu, căsnicia s-a oprit după 13 ani de căsnicie, nu 15 așa cum se afirmă. Parcă totul este tras la indigo. Și atunci, ca și acum, Laurențiu a aflat că va deveni tată după șase luni de când ne separasem, rugându-mă să divorțez cât mai repede întrucât cealaltă este gravidă. Și, într-adevăr, i-am acordat divorțul în două luni.

L-am înțeles și l-am ajutat pentru ca al doilea fiu al lui să-i poată purta numele. Am acceptat că totul se terminase și nu am încercat niciodată să-l despart. De altfel, eu m-am recăsătorit și mi-am găsit fericirea. Pe care o păstrez și azi. În ce-l privește pe Laurențiu, reafirm că e numai decizia lui și consider că știe ce e mai bine pentru el”, a declarat Mariana Pfeiffer, pentru Cancan.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...