Prima reacție a Simonei Halep, după retragerea de la Wuhan. Pe ce loc riscă să încheie anul în clasamentul WTA

Alexandru Ioanid 25.09.2019, 11:08
Prima reacție a Simonei Halep, după retragerea de la Wuhan. Pe ce loc riscă să încheie anul în clasamentul WTA

Simona Halep părăsește turneul de la Wuhan după ce a abandonat în timpul meciului cu Elena Rybakina. Sportiva noastră s-a retras după 46 de minute de joc, iar specialiștii vorbesc despre o cădere în clasament.

Simona Halep (locul 6 WTA) a părăsit turneul de la Wuhan, după ce a abandonat meciul cu Elena Rybakina (locul 50 WTA), după doar 46 de minute de joc. Sportiva nu a mai putut continua din cauza unor dureri lombare, așa încât s-a retras în primul set, când scorul era 4-5 în favoarea adversarei lui Halep.

„Este o accidentare în zona lombară. Cred că e mai mult musculară, dar nu ştiu până nu fac un control. S-a produs la 4-4, 0-30, cu reverul, am simţit o durere ascuţită. Nu ştiu încă (n.red. – dacă este la fel ca precedenta accidentare la spate). Pare un pic diferită, dar este în aceeaşi zonă”, a spus Simona Halep.

Simona Halep abandonează turneul de la Wuhan: pe ce loc ajunge în clasamentul WTA

Pentru Simona Halep (locul 6 WTA) urmează acum o perioadă dificilă, iar casele de pariuri nu-i dau prea mari șanse să urce în clasament.

Potrivit caselor de pariuri, românca e văzută cu șansa a patra să încheie pe primul loc în clasamentul WTA, așa cum a făcut în ultimii doi ani.  Karolina Pliskova și Ashleigh Barty sunt marile favorite la clasarea pe primul loc la sfârșitul acestui an.

Urmeaza apoi câștigătoarea de la US Open, Bianca Andreescu. Simona Halep este aşteptată să participe săptămâna viitoare la turneul Premier Mandatory de la Beijing, dacă se va recupera.

Sportiva din România ocupă în acest moment locul 5 în clasamentul WTA LIVE, după ce, prin victoria de marţi în faţa Barborei Strycova a întrecut-o pe Bianca Andreescu, însă va fi depăşită de Petra Kvitova sau de Kiki Bertens dacă una dintre aceste două jucătoare va câştiga trofeul la Wuhan, la turneul asiatic.

Urmăriți Impact.ro și pe