Prima reacţie a Ralucăi Pastramă după ce Pepe s-a afişat cu noua sa iubită. Ce a avut de spus fosta soţie a cântăreţului

Iancu Andreea 14.06.2021, 14:48

Pepe și Raluca Pastramă au divorțat în urmă cu câteva luni bune, după un mariaj fericit și două fetițe superbe. Relația celor doi a rămas una bună, ambii părinți comportându-se decent pentru a le asigura toate cele necesare micuțelor lor, Rosa și Maria. Totuși, vestea că artistul are o nouă iubită nu a rămas nedezvăluită. Fotografiile recente în care latino lover-ul apare alături de o brunetă focoasă au stârnit zvonuri. Prima reacție a Ralucăi Pastramă după ce Pepe s-a afișat cu noua sa iubită a lăsat să se vadă părerea fostei partenere a artistului.

Care a fost prima reacție a Ralucăi Pastramă după ce Pepe s-a afișat cu noua sa iubită

Burlacul Pepe nu mai este singur, în ciuda admiratoarelor care încă mai sperau la o șansă după divorțul de fosta sa soție. Artistul a început să se afișeze în compania unei tinere, pe nume Yasmine, cu care a fost surprins în timpul unor gesturi tandre. Pentru că este primul care pare să fi trecut deja peste despărțire, mulți s-au întrebat ce părere are fosta soție a lui Pepe despre această situație. Prima reacția a Ralucăi Pastramă nu a întârziat să apară. Aceasta a făcut o dezvăluire în exclusivitate pentru playtech.ro.

Cei opt ani de zile petrecuți împreună și-au pus amprenta asupra fostei soții a lui Pepe, care a mărturisit recent cum este artistul ca partener de viață. Declarația vedetei vine în contextul în care cântărețul s-a afișat deja cu noua sa cucerire, iubita recentă, Yasmina, la numai câteva luni de la divorțul de mama fiicelor sale. 

Pepe a fost mereu un bărbat care oferă dragoste. El are nevoie de atenţie, aproape în permanenţă. Aşa este el construit şi cred că aşa şi trebuie înţeles!, a recunoscut Raluca pentru playtech.ro.

Chiar dacă mulți s-ar grăbi să afirme că Raluca suferă din pricina ipostazei recente în care a fost surprins fostul său soț, bruneta precizează că ea este cea care a încheiat mariajul.

Eu am pus punct. Lucrurile nu mai funcţionau de foarte mult timp în căsnicia noastră şi m-am gândit foarte bine la ce e de făcut. Am luat greu acea decizie, dar, odată luată, nu a mai fost cale de întoarcere. Fiecare dintre noi avem acum viaţa noastră dar, aşa cum am mai spus-o, noi avem împreună doi copii minunaţi, care se vor bucura mereu de toată căldura şi de toată atenţia noastră!, a mai supus fosta soție a artistului, pentru sursa citată.

Mesajul subtil al fostei soții a lui Pepe, postat pe internet

Pe de altă parte, bruneta a postat un clip care lasă să se înțeleagă care este atitudinea sa față de noile vești. Mesajul fostei soții a lui Pepe este cât se poate de subtil, Raluca alegând un mesaj video postat pe rețelele de socializare, care însă a lăsat loc de interpretări. Fosta doamnă Pascu și-a surprins admiratorii cu un clip postat pe InstaStories în care apare zâmbitoare, făcând chiar la un moment dat cu ochiul la cameră. Melodia aleasă însă pe fundal a stârnit controverse. Unul dintre versuri conține textul: “Mă simt invincibilă”.

Care a fost prima reacție a Ralucăi Pastramă după ce Pepe s-a afișat cu noua iubită
Raluca Pastramă, prima reacție după ce Pepe s-a afișat cu noua iubită
foto – Instagram

Ce spune Pepe despre noua sa iubită. “Nici nu știu cum arată”

După imaginile recente în care Pepe se sărută cu o brunetă focoasă, care culmea, seamănă destul de mult cu fosta sa soție, artistul s-a hotărât să facă lumină în cazul noii sale iubite. Aflat la volanul mașinii sale, Pepe a pornit un InstaStory, în care dezvăluie faptul că este întrebat tot mai des despre relația sa de după divorț. Deși latino lover-ul încearcă să dea de înțeles că nu cunoaște nicio fată pe nume Yasmine, el întoarce camera telefonului și dezvăluie că tânăra se află chiar în dreapta sa, în mașină, recunoscând practic legătura cu noua sa iubită.

Am tot apărut în presă și am fost sunat de mai mulți jurnaliști, să mă întrebe dacă sunt în relație cu o fată Yasmine. Băi, fraților, nici nu știu cum arată, nu vreau să … chiar nu vreau să vă spun. Pe bune, te duci într-un club, te săruți și tu cu cineva, pac știre. Poate că nu e cazul, oricum sunt liber să fac ce vreau, a declarat Pepe, într-un InstaStory.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI