Prima reacție a Poliției Române în cazul petrecerii la care au participat Andreea Esca și zeci de influenceri. Ce urmează să se întâmple

Raluca Juncu 13.07.2020, 18:07

Andreea Esca a participat recent la un eveniment de lansare a unui resort de lux – Novum by the Sea, în stațiunea Olimp, alături de fiica sa Alexia Eram și de alți colegi din trust și influenceri. Potrivit mai multor informații din mass-media, prezentatoarea TV ar fi infectată cu noul coronavirus. Poliția Română a deschis o anchetă pentru a se vedea în ce context a fost organizată petrecerea de la malul mării.

Petrecerea la care a a participat Andreea Esca, în vizorul Poliției

La evenimentul privat din Olimp la care se presupune că s-a infectat Andreea Esca au participat mai multe vedete din România printre care și Alexia Eram, Ioana Grama, Delia, Adina Buzatu și memebri trupei Azur. Nimeni nu purta mască și nu respecta regulile de distanțare socială, după cum se poate vedea din imaginile video postate de creatoare de modă Adina Buzatu.

Sursa foto: Libertatea
Sursa foto: Libertatea

Deși mare petrecere a avut loc în urmă cu două săptămâni, oamenii legii nu s-au sesizat decât azi, când au fost contactați pentru o o opinie de către jurnaliștii de la Libertatea.

Poliția Română a solicitat IPJ Constanța să facă mai multe verificări după ce în mass media au apărut mai multe fotografii de la eveniment.

„Polițiști din cadrul IPJ Constanța s-au autosesizat în urma imaginilor din spațiul public și au luat legătura cu reprezentanții Direcției de Sănătate Publică, urmând a acorda sprijin în verificarea tuturor aspectelor și luarea unor măsuri, dacă se impune”a declarat Ramona Dabija, purtătorul de cuvânt al IGPR, în cadrul emisiunii Adriana Nedelea LA FIX.

Pe 9 iulie, Pro TV a trimis preventiv o notificare stranie către redacțiile din România, în care cerea jurnaliștilor să nu scrie despre cazurile de coronavirus apărute în trustul Pro. O zi mai târziu, reprezentanții Pro TV trimiteau un comunicat de presă în care anunțau că mai mulți angajați au fost infectați cu virusul SARS-COV-2.

Urmăriți Impact.ro și pe