Prima reacție a lui Laurențiu Reghecampf după scandalul cu Anamaria Prodan. Ce căuta, de fapt, acasă la impresară

Ioana Bucur 24.09.2022, 19:37
Prima reacție a lui Laurențiu Reghecampf după scandalul cu Anamaria Prodan. Ce căuta, de fapt, acasă la impresară

Antrenorul a decis să rupă tăcerea în urma episodului șocant de vineri seară, ce s-a încheiat la secția de Poliție. Laurențiu Reghecampf face primele declarații după scandalul cu Anamaria Prodan. Ce a avut de spus și ce căuta, de fapt, acasă la impresară.

Laurențiu Reghecampf, primele declarații după scandalul cu Anamaria Prodan

Scandalul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan a atins un nivel pe care puțini l-ar fi putut anticipa. Cei doi au ajuns, vineri seara, la secția de Poliție, acuzându-se reciproc de amenințări și loviri.

La ieșirea de la audieri, impresara a vorbit cu presa, acuzându-l pe tatăl fiului ei că a lovit-o, a amenințat-o și că a intrat cu forța în casa sa, fiind în stare de ebrietate. Antrenorul, în schimb, nu a făcut nicio declarație jurnaliștilor prezenți.

Informații apărute recent în spațiul public susțin că, de fapt, Laurențiu Reghecampf ar fi mers la vila din Snagov care, până la finalizarea partajului, rămâne un bun comun, respectând programul de vizită stabilit prin ordonanță președințială irevocabilă.

Antrenorul îl poate vedea pe fiul său în fiecare al doilea și al patrulea weekend din lună, de vineri, de la ora 16:00, până duminică, ora 20:00.

Se pare că Reghe ar intenționa să depună plângere pentru nerespectarea hotărârii judecătorești, ce i-ar putea aduce impresarei o pedeapsă cu închisoare de la trei luni până la doi ani sau o amendă.

Prima reacție a lui Laurențiu Reghecampf după scandalul cu Anamaria Prodan. Ce căuta, de fapt, acasă la impresară

„Nu vreau să fiu băgată în așa ceva”

Contactat de jurnaliști, Laurențiu Reghecampf a făcut primele declarații după scandalul cu Anamaria Prodan:

„Eu nu voi înceta vreodată să lupt pentru fiul meu, însă nu-l voi obliga să fie alături de mine pe perioada programului pe care l-a stabilit instanța. El constituie o prioritate pentru mine și înțeleg să-l protejez, să nu-l introduc în discuțiile dintre mine și mama lui.

Cunosc la ce presiuni este supus din partea mamei și nu doresc să-l expun. Tăcerea mea și faptul că nu ies să vorbesc public se datorează iubirii pe care i-o port lui Bebe. Eu nu o voi jigni niciodată pe mama copilului meu. Avem un copil minor, iar el suferă teribil din cauza acestei povești. Și nu este normal să fie rănit din pricina comportamentului niciunuia dintre părinți”, a spus antrenorul, potrivit Gândul.

Anamaria Prodan a făcut declarații în exclusivitate pentru Impact.ro, susținând că întregul conflict ar fi apărut din pricina unei emisiuni realizate de Cristian Rizea, un apropiat al său.

„De la această emisiune a pornit probabil supărarea lui Reghecampf care nu are legătură cu mine sau copilul meu. Nu mă interesează trecutul amantei lui Reghecampf. Și l-a asumat, să și-l asume, nu mă interesează și nu ne interesează. Familia Prodan se roagă de un an și opt luni de Reghecampf să divorțeze și să ne lase departe de scandalul amantei lui sau de dușmăniile pe care amanta sau prietenii lui le au cu ei.

Nu vreau să fiu băgată în așa ceva. Destul circul este împins la extrem, destul sunt amenințată cu nașul Dobrescu, destul sunt amenințată cu prietenul Besciu, deja atât de mulți prieteni între ghilimele are Laurențiu Reghecampf și mă amenință cu ei încât tremur ca varga. Ca un viorist în concert tremur de frica lor și de frica tuturor”, a spus Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...