Prima reacție a Andreei Bălan, după ce soțul ei a fost prins drogat la volan. Mesajul vedetei a luat pe toată lumea prin surprindere

Redacția IMPACT 25.02.2020, 17:02
Prima reacție a Andreei Bălan, după ce soțul ei a fost prins drogat la volan. Mesajul vedetei a luat pe toată lumea prin surprindere

Andreea Bălan a avut o primă reacție pe contul său de Instagram după ce tatăl copiilor săi a fost prins drogat la volan. Incidentul a avut loc pe data de 21 februarie 2020, iar potrivit autorităților George Burcea se afla sub influența cocainei. Toată această situația a venit ca o nouă lovitură pentru Andreea Bălan.

Cum a reacționat Andreea Bălan, după ce George Burcea a fost prins drogat la volan

Cântăreața de muzică pop a primit o grea lovitură, după ce s-a aflat că partenerul, dar și tatăl fetițelor sale, a fost prins drogat la volan. În urma incidentului, George Burcea s-a ales cu dosar penal, fiind depistat pozitiv pentru cocaină. Momentul șocant a avut loc pe data de 21 februarie, la ora 10:00, când bărbatul se afla la volanul unui automobil marca Mitsubishi, însă a ajung în atenția publicului în această dimineață. George Burcea a fost tras pe dreapta de către polițiști, pe Bulevardul Eroilor, din localitatea Voluntari, fiind la o distanță de doar câteva străzi de locuința sa și a artistei.

În acest context, Andreea Bălan a avut o primă reacție pe contul său de Instagram, unde a postat următorul mesaj: ”Let it hurt. Let it bleed.
Let it heal and let it go”, însoțit de o fotografie. După cum se poate observa și în acest mesaj, artista evită să comenteze asupra zvonurilor legate de divorț, dar se vede că trece prin clipe dificile.

andreea balan, george burcea, reactie
Cum a reacționat Andreea Bălan, după ce George Burcea a fost prins drogat la volan

Fanii au înțeles că artista traversează o perioadă grea și i-au trimis numeroase mesaje de încurajare. „Fii puternică! Ești o femeie frumoasă, deșteaptă, independentă și meriți să fii fericită!”.

„Te rog, nu mai suferi! Viața e prea scurtă. Ai grijă de tine și de fetițele tale”, așa sună o altă postare din partea prietenilor virtuali.

Și tatăl lui actorului, Nelu Burcea a oferit o primă declarație după ce s-a aflat că fiul său a fost prins drogat la volan. Socrul Andreei Bălan a spus că bănuia că actorul a ajuns să facă și astfel de lucruri și că îi pare foarte rău că din cauza faptelor făcute de Geroge, familia lui are de suferit.

„Ce să zic, aveam bănuielile mele ca face asta (n.r: se droghează). Îmi pare tare rău că a ajuns să facă asta, are și el familie, copilași. Muncește mult și asta face George cu banii câștigați? Nu vreau să zic mai multe, este un subiect tare sensibil. Îmi pare rău pentru el”, a declarat Nelu Burcea, tatăl actorului.

Urmăriți Impact.ro și pe