Prima rază de speranță pentru familia șoferului din Prahova care a dispărut în Italia. Ce au găsit polițiștii

Alexandra Andrei 09.09.2020, 18:43
Prima rază de speranță pentru familia șoferului din Prahova care a dispărut în Italia. Ce au găsit polițiștii

Tragedia trăită de o familie din comuna Seciu, de lângă Ploiești, depășește limita suportabilității. Stâlpul familiei, tatăl a doi copii și soț a dispărut de la începutul lunii și nu este de găsit nicăieri. Bărbatul este șofer de TIR și a plecat în cursă pe 1 septembrie

Mașina șoferului român dispărut în Italia a fost găsită

Gheorghe Țănău, în vârstă de 42 de ani, a plecat în cursă spre Italia în urmă cu 10 zile și ultima dată a dat un semn de viață în noaptea de luni spre marți, când s-ar fi aflat la intrarea pe teritoriul Ungariei. De atunci nu s-a mai putut lua contact cu el în niciun fel, iar familia trece prin clipe de groază.

Cu toate acestea, acum a apărut prima rază de speranță pentru familia lui.  Maşina personală a lui Gheorghe a fost găsită într-o parcare din oraşul Forli, Italia, marți seară, au anunţat colegii bărbatului pe pagina de Facebook în care a fost postat şi apelul pentru găsirea lui.

Gheorghe Tănău, șoferul dat dispărut
Gheorghe Tănău, șoferul dat dispărut

Poliția Română l-a trecut pe lista persoanelor dispărute

„Buna seara ! Ca să vă răspund tuturor celor care mi-ați dat 1 milion de mesaje simultan: Mașina colegului Gheorghe Țănău a fost găsită în Italia de un alt coleg al nostru. Au fost anuntați carabinierii pentru a reuși să îl găsim și pe omul nostru. Nu vă pot răspunde tuturor și vă rog să așteptăm până când autoritățile îl vor găsi pe om. Deocamdată doar mașina a fost găsită! Mulțumesc pentru implicare si sustțnere! Revin cu informații!”, a scris Ilie Matei, un coleg al șoferului dispărut, pe pagina sa de Facebook.

Pe site-ul Poliției Române Gheorghe Țănău apare la categoria persoanelor dispărute. Și Carabinierii au fost anunțați de dispariția românului.
Persoanele care dețin informații utile cu privire la persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112, sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...