Prima imagine cu Viorica de la Clejani de când s-a îmbolnăvit de covid. Cântăreaţa nu arată deloc bine

Ioana Bucur 25.09.2021, 20:51
Prima imagine cu Viorica de la Clejani de când s-a îmbolnăvit de covid. Cântăreaţa nu arată deloc bine

Ioniță a publicat prima imagine cu Viorica de la Clejani de când s-a îmbolnăvit de covid. Fotografiată pe patul de spital, cu masca de oxigen pe față, artista este complet schimbată.

Viorica de la Clejani, infectată cu Covid-19

Viorica de la Clejani duce o luptă dificilă cu temutul virus. Infectată cu SARS-CoV-2, în condițiile în care nu este vaccinată, artista a ajuns de urgență la spital, fiind internată, în cele din urmă, la Institutul Matei Balș din Capitală.

În urmă cu doar câteva zile, soția lui Ioniță de la Clejani anunța că fusese externată și își continua perioada de recuperare acasă, însă o imagine postată de artist de rețelele de social media dă de înțeles că starea ei de sănătate s-a agravat și că ar fi, din nou, internată în spital.

„Doamne, îți mulțumesc din suflet că m-ai adus acasă lângă familia mea și lângă cățeii mei, la căsuța mea…Off, tare bine e să fii sănătos!

Iubiți-vă! Respectați-vă! Fiți fericiți, că într-o secundă vă duceți… când nici nu vă gândiți. Cel mai urât lucru este să fii o legumă la pat. Urăsc lucrul ăsta. Să avem sănătate cu toții că vin vremuri grele!”, scria Viorica de la Clejani, în urmă cu câteva zile.

Fotografia publicată de Ioniță o arată pe Viorica întinsă pe un pat de spital – la Matei Balș, după inscripția de pe fața de pernă -, cu o mască de oxigen pe față, semn că nu a dezvoltat o formă ușoară a bolii și are probleme respiratorii.

„Vă mulțumesc tuturor pentru grijă! Vă dați seama că nu e o glumă. Ne-am speriat, mi-a fugit Pământul de sub picioare, ea e tot Universul nostru, al meu și al copiilor!

După o perioadă agitată pe care am traversat-o, viața ne încearcă și mai mult, dar ne păstrăm credința și ne rugăm pentru sănătatea Vioricăi, a familiei noastre și a tuturor!

Doamne ajută! Să fiți sănătoși și să auzim de bine. Toată dragostea și recunoștința noastră! Cu respect, Ioniță!, a transmis soțul artistei.

Prima imagine cu Viorica de la Clejani de când s-a îmbolnăvit de covid

„Mi-a fugit pământul de sub picioare”

Ioniță de la Clejani a dezvăluit, în exclusivitate pentru impact.ro, că soția sa nu era vaccinată anti-Covid-19, dar că „lua niște medicamente”. În momentul în care au aflat că fusese infecatată, au apelat de urgență la ajutorul medicilor.

„Mi-a fugit pământul de sub picioare când am aflat că soția mea s-a îmbolnăvit de Covid. Ea e universul meu și al copiilor mei, așa că am reacționat imediat. Am internat-o la Matei Balș de trei zile și situația sa e una buna. Am toată încrederea în medici și în asistente că vor avea grijă de soția mea.

Viorica nu se vaccinase anti covid, dar lua niște medicamente…așa că vă rog pe toți să luați foarte în serios această boală nenorocită, o boală grea. În prezent Viorica e bine, se simte bine și e în salon, nu la ATI”, a declarat Ioniță de la Clejani, în exclusivitate pentru impact.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...