Prima imagine cu Ion Țiriac după ce s-a spus că este grav bolnav. Unde a apărut omul de afaceri

Iancu Andreea 27.09.2021, 16:57
Prima imagine cu Ion Țiriac după ce s-a spus că este grav bolnav. Unde a apărut omul de afaceri

Ion Țiriac le-a dat emoții tuturor după ce au apărut unele zvonuri care susțineau că fostul tenismen este grav bolnav. O apariție recentă a miliardarului a reușit însă să elimine aceste îngrijorări, după ce fanii fostului sportiv au descoperit cu ce se ocupă, de fapt, acesta. Omul de afaceri Ion Țiriac a fost surprins în prima imagine, după ce s-a spus că este bolnav, chiar de către Simona Halep. Jucătoarea de tenis a făcut o dezvăluire neașteptată.

Ion Țiriac, grav bolnav? Prima imagine cu omul de afaceri după zvonurile privind starea sa de sănătate

Având în vedere că tot mai multe celebrități se infectează cu coronavirus, lipsa din prim plan a miliardarului Ion Țiriac i-a îngrijorat pe fanii acestuia. Iar zvonurile privind posibila pneumonie severă de care ar suferi fostul tenismen a accentuat veștile triste. După ce o perioadă extrem de lungă de timp Ion Țiriac a lipsit de la antrenamentele Simonei Halep, această absență fiind interpretată de unii drept semn al unei afecțiuni grave, a apărut prima imagine cu omul de afaceri, care și-a reluat obiceiurile.

Astfel, Ion Țiriac și-a făcut până la urmă apariția, fiind surprins într-o fotografie chiar de către jucătoarea de tenis. Simona Halep a postat pe contul său de Instagram, chiar în ziua în care a împlinit 30 de ani, o fotografie care îl înfățișează pe Ion Țiriac de la distanță, pe teren, în timpul unui antrenament. Deși fotografia nu este extrem de clară, iar fostul sportiv poartă mască de protecție chiar și în aer liber, putem distinge faptul că Simona vorbește despre omul de afaceri. Sportiva a menționat în descriere textul „the boss” (n.r. șeful).

Prima imagine cu Ion Țiriac după ce s-a spus că este grav bolnav
Ion Țiriac, surprins de Simona Halep în timpul unui antrenament de tenis
foto – Instagram

Miliardarul a lipsit de la nunta Simonei Halep. Ce cadou așteaptă jucătoarea de tenis de la Țiriac

Absența lui Ion Țiriac de la petrecerea de logodnă și cununia civilă a Simonei Halep a fost complet neașteptată. Pe de o parte, aceasta a întărit zvonurile privind starea de sănătate a miliardarului, însă prietenul său Ilie Năstase a precizat că omul de afaceri s-ar fi aflat la vânătoare, în Africa.

Dânsul e plecat în vacanță, la vânătoare. Nu este în România. Nu știu unde este, într-o țară africană. A plecat o lună sau două, așa am înțeles, a spus Ilie Năstase.

Pe de altă parte, deși nu a apărut la eveniment, Simona Halep a recunoscut că așteaptă un cadou de suflet din partea lui Ion Țiriac, care să completeze camera special amenajată de Toni Iuruc, soțul sportive. Acesta îi pregătește un adevărat muzeu, cu trofeele jucătoarei de tenis, printre care se vor regăsi și rachetele unor personalități din lumea sportului românesc, printre care și cea a lui Țiriac. Deocamdată, doar doamna Ruzici este cea care i-a oferit Simonei Halep racheta sa de tenis.

Soţul meu face o cameră, un fel de muzeu, cu toate trofeele mele, a fost dorinţa lui, nu a mea! Dorinţa mea a fost să facem această cameră la Constanţa, dar s-a schimbat planul şi este la Bucureşti. Toni a vrut o rachetă de-a domnului Ţiriac, una a domnului Năstase şi una de la doamna Ruzici. Până acum am primit doar de la doamna Ruzici, bărbaţii se lasă greu observ, a spus Simona Halep în urmă cu câteva zile.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...