Prima fotografie cu fiul Laviniei Pîrva şi al lui Ştefan Bănică. Ce au observat imediat fanii

Ioana Bucur, Mirabela Năstase 27.02.2021, 15:44
Prima fotografie cu fiul Laviniei Pîrva şi al lui Ştefan Bănică. Ce au observat imediat fanii

A apărut prima fotografie cu fiul Laviniei Pîrva și al lui Ștefan Bănică. Imaginea superbă ascunde un detaliu observat imediat de fanii brunetei.

Prima fotografie cu fiul Laviniei Pîrva şi al lui Ştefan Bănică

Cu toate că fiul Laviniei Pîrva și al lui Ștefan Bănică a venit pe lume în primăvara anului 2019, cele două vedete au evitat să îl arate pe rețelele sociale. În urmă cu puțin timp, însă, bruneta a oferit fanilor care o urmăresc pe Instagram prima fotografie cu micuțul. În imagine, vedeta, care radiază de fericire, își ține în brațe băiețelul, care stă cu spatele la obiectivul camerei de fotografiat.

„A fi părinte este iubirea înmulțită cu infinitul. Vei crește până când nu te voi mai putea tine în brațe, dar întotdeauna va fi loc pentru tine în inima mea”, a scris Lavini Pîrva în descrierea fotografiei.

Imaginea a făcut furori în rândul fanilor soției lui Ștefan Bănică Jr, strângând câteva mii de reacții. Oamenii au remarcat să vedeta se simte cel mai bine în rolul de mamă, radiind de fericire în fotografie.

Prima fotografie cu fiul Laviniei Pîrva şi al lui Ştefan Bănică
Prima fotografie cu fiul Laviniei Pîrva şi al lui Ştefan Bănică

Ce spunea Lavinia Pârva despre zvonurile legate de despărțirea de juratul X Factor

La sfârșitul anului 2020, Lavinia Pîrva punea punct zvonurilor conform cărora căsnicia ei cu Ștefan Bănică Jr era la un pas de final. Totul a început după ce bruneta ar fi fost văzută de câteva ori fără verigheta la deget. Nicio urmă de adevăr! Vedeta a lămurit situația, exlicând că a renunțat la bijuterii pentru a-și proteja de virusul SARS-CoV-2.

„Și iată cum vuiește presa că divorțez, pentru că apar într-o poză unde nu am verigheta pe deget! Păi nu divorțez eu? Eu cu asta mă ocup de când se crăpa de ziuă̆! Că altă treabă nu am! Am un notar mic la ușă care stă pe un scaun mare cu actele pregătite. (…)

Cum să ghicești așa în stele divorțul cuiva pentru simplul fapt că verigheta lipsește de pe deget? Hai că de data asta n-ați zis nimic de „surse din anturajul cuplului” , asta mai lipsea 🙂 ! Voi purtați tot timpul verighetele, nu vă este frică că se lipeș̦te covidul de metal? (…) Dacă considerați că acestea sunt lucruri mai puț̦in importante decât lipsa verighetei ( wow ! ) de pe degetul meu , atunci vă spun ca să dormiți liniștiți! Când voi divorța, vă sun eu pe fix! Momentan suntem îndrăgostiți. Lulea!!!!!!”, a scris Lavinia Pîrva, pe Instagram.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică s-ar pregăti să se mute în casă nouă

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr încă locuiesc în vila în care juratul X Factor a stat și în perioada în care era căsătorit cu Andreea Marin. Doar că asta s-ar putea schimba destul de curând. În urmă cu câteva zile, foto-reporterii Cancan, au surprins câteva scene cel puțin interesante. Bruneta a fost surprinsă în parcarea unui complex rezidențial – unul dintre cele mai răvnite din București. Artista și-a parcat mașina, și-a pus masca pe față și rucsacul în spate și s-a îndreptat către un bărbat care o aștepta „nerăbdător”, scrie sursa. Era vorba, cel mai probabil, despre un agent imobiliar.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...