Prima emisiune a lui Dan Negru la Kanal D. Ce i-a mărturisit lui Teo Trandafir

Ioana Bucur 27.01.2022, 21:00
Prima emisiune a lui Dan Negru la Kanal D. Ce i-a mărturisit lui Teo Trandafir

Transferul anului în televiziune se mișcă cu o viteză amețitoare. La doar două zile după ce a anunțat că a plecat de la Antena 1, după mai bine de două decenii, s-a bifat și prima emisiune a lui Dan Negru la Kanal D. Noua vedetă a postului i-a făcut o mărturisire surprinzătoare lui Teo Trandafir, cea care a fost printre puținele persoane care știau de dorința de schimbare a prezentatorului. Se pare că plecarea din grupul Intact a fost discutată de ani buni.

La ce emisiune și-a făcut debutul Dan Negru la Kanal D

Începutul anului 2022 a venit cu o lovitură uriașă pentru una dintre cele mai mari televiziuni de la noi din țară. La mai puțin de o lună de când a pierdut competiția programelor de Revelion în fața celor de la PRO TV, Dan Negru a plecat de la Antena 1.

„Cei mai frumoși ani sunt cei ce vor veni !
Mulțumesc pentru toți anii din urmă !
Am văzut vorbele frumoase spuse de colegii mei.
Le mulțumesc!
Porecla „regele audiențelor” le-o datorez lor ! Ei au făcut posibile toate succesele mele de televiziune și împreună plecăm pe drumuri noi.
Nu căutați vreo urmă de neînțelegere cu cei rămași. N-o să găsiți!
Ei rămân prietenii și colegii mei.
Lecția de fair-play spune să nu arunci cu pietre in fântâna din care ai băut apă”, a scris Dan Negru, pe pagina sa de Facebook.

Prima emisiune a lui Dan Negru la Kanal D
Prima emisiune a lui Dan Negru la Kanal D

„Hai să fie o călătorie frumoasă”

Două zile mai târziu, Dan Negru a avut prima apariție la Kanal D, la emisiunea lui Teo Trandafir, fiind prezentat, oficial, ca noua vedetă a postului. Se pare că Teo a fost printre puținele persoane care au știut de dorința sa de a pleca de la Antena 1.

„Unul dintre prietenii care au auzit de la început, de la început, că vreau să fac o schimbare a fost…Teo. Noi am povestit multe. Şi nu de o lună sau două, ci am povestit de multă vreme”, a povestit Dan Negru în emisiunea lui Teo, de la Kanal D.

Prezentatoarea a dezvăluit că discuțiile despre venirea lui Dan Negru la Kanal D datează încă din 2017. Întrebat ce așteptări are despre acest nou capitol al carierei sale, acesta a spus:

„Mă aştept să ne fie bine. Mi-au plăcut foarte mult vorbele colegilor voştri: Hai să fie o călătorie frumoasă, să fie un drum frumos, asta e tot ce contează. Să nu fim încrâncenaţi, să nu fim agitaţi, hai să fie o călătorie frumoasă. Şi dacă e pentru noi călătoria frumoasă, e şi pentru oamenii care ne privesc. Ei simt asta. Vibe-ul acesta se transmite. O să avem un drum frumos”, a spus Dan Negru, la Kanal D.

Urmăriți Impact.ro și pe