Prima declarație a fiului lui Alexandru Arșinel, după decesul actorului. „Nu am mai putut comunica cu el”. Când va avea loc înmormântarea. EXCLUSIV

Badea Violeta, Ana Maria Păsat 30.09.2022, 11:15

Actorul Alexandru Arșinel a încetat din viață joi seară, pe data de 29 septembrie. Actorul avea 83 de ani și se confrunta cu mai multe probleme de sănătate. Copleșit de durere, fiul îndrăgitului artist a reușit să vorbească, în exclusivitate pentru Impact.ro, despre ultimele zile din viața tatălui său. De asemenea, acesta a precizat și când va avea loc înmormântarea.

Ce a declarat fiul lui Alexandru Arșinel după moartea tatălui său

Alexandru Arșinel, în vârstă de 83 de ani s-a stins din viață joi seară. Îndrăgitul actor era internat la Spitalul Universitar din Capitală, din cauza unor grave probleme de sănătate. Potrivit fiului artistului, starea lui Alexandru Arșinel se degradase atât de tare încât nici nu mai putea să vorbească.

De asemenea, fiul lui Alexandru Arșinel a anunțat că vineri, 30 septembrie, în jurul orei 13:00, sicriul cu trupul neînsuflețit al tatălui său va fi depus la Teatrul Constantin Tănase, iar duminică, 2 octombrie, va avea loc înmormântarea.

„În ultimele zile nu am mai putut comunica cu el. Cauzele decesului au fost multiple, de la toate problemele pe care le-a avut în ultimii ani.

Astăzi, în jurul orei 13, va fi depus la Teatrul Constantin Tănase. Sâmbătă după-amiaza va fi dus la capela cimitirului Bellu, iar duminică în jurul orei 12 va fi înmormântat.”, a declarat, în exclusivitate pentru Impact.ro, fiul actorului, Cristian Arșinel.

Citește și Cum a ajuns Alexandru Arșinel să fie actor. Tatăl său voia să îl facă ciocănar la revizia de vagoane!

Cum a ajuns Alexandru Arșinel să fie actor. Tatăl său voia să îl facă ciocănar la revizia de vagoane
Alexandru Arșinel a murit. Actorul avea 83 de ani

Alexandru Arșinel s-a stins pe patul de spital

Îndrăgitul actor a decedat pe un pat de spital, la vârsta de 83 de ani. Medicii au depus eforturi considerabile pentru a salva viața artistului, dar inima sa s-a oprit din cauza problemelor cardiace.

Alexandru Arșinel se confrunta cu mai multe probleme grave de sănătate. În trecut, acesta suferise chiar și un trasplant renal. Mai mult decât atât, actorul fusese operat de două ori pe cord deschis. De asemenea, artistul a avut Covid-19 de mai multe ori, virus care se pare că i-a slăbit considerabil organismul.

Vara aceasta, Alexandru Arșinel a fost cazat într-un azil de lux, unde a beneficiat de tratamente de specialitate, dar, odată externat, lucrurile s-au înrăutățit pentru actor.

Alexandru Arșinel a fost și director al Teatrului de revistă „Constantin Tănase”. De-a lungul carierei sale, acesta a jucat în numeroase filme şi piese de teatru de comedie.

Citește și Cristian Tudor Popescu, reacție furibundă după moartea lui Alexandru Arșinel. „Nu făcea să râdă decât curcile”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...