Prima apariție publică a lui Meghan Markle după scandalul cauzat de soțul ei. Ce s-a putut observa la partenera prințului Harry

Anca Manolica 03.02.2023, 17:38
Prima apariție publică a lui Meghan Markle după scandalul cauzat de soțul ei. Ce s-a putut observa la partenera prințului Harry

Prințul Harry și Meghan Markle și-au făcut prima apariție publică împreună de la publicarea explozivei cărți de memorii ale Ducelui de Sussex, luna trecută. Cei doi au luat parte la un eveniment în care s-a celebrat reînnoirea jurămintelor vecinilor lor, Portia de Rossi și Ellen DeGeneres, relatează presa străină. Ce s-a putut observa la partenera prințului Harry.

Prima apariție publică a ducilor de Sussex, după lansarea cărții

Ducesa și Ducele de Sussex au fost invitați la ceremonia prin care vedeta TV Ellen DeGeneres și soția sa, actrița Portia De Rossi, și-au reînnoit jurămintele de nuntă. Aceasta a fost, de altfel, prima apariție publică a lui Meghan Markle, după ce soțul ei și-a lansat cartea Spare, care a dat naștere multor controverse.

Cei doi soți au fost filmați sărbătorind cu vecina lor din cartierul Montecito din Santa Barbara, alături de o mulțime de staruri americane. Printre fețele care se pot observa în video-ul share-uit de Ellen pe Twitter se pot distinge Gwyneth Paltrow, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Katy Perry sau Orlando Bloom.

Cum au fost surprinși cei doi

Căsătorită de 14 ani cu Ellen, Portia de Rossi a împlinit recent vârsta de 50 de ani, motiv pentru care cuplul a organizat o petrecere la noul lor conac din Montecito. Evenimentul a fost și mai memorabil, deoarece cei doi soți și-au surprins oaspeții reînnoindu-și jurămintele de nuntă în cadrul unei ceremonii oficiate de chiar de către Kris Jenner.

„Portia m-a surprins la petrecerea ei de naștere cu reînnoirea jurămintelor noastre. Mulțumesc lui Kris Jenner pentru oficiere și Portiei pentru că a fost cel mai mare cadou pentru mine, chiar și de ziua ei.”, a scris Ellen în descrierea clipului video.

Ducii de Sussex
Ducii de Sussex

Imaginile o arată pe Portia într-o rochie de mireasă, în timp ce Kris Jenner declară: „Bine ați venit la petrecerea aniversară a Portiei și în cea mai nouă casă a unuia dintre cuplurile mele preferate.” Totodată, ducele și ducesa de Sussex pot fi văzuți aplaudând puternic după reînnoirea surpriză a jurămintelor”. De altfel, prietenia lui Meghan cu DeGeneres nu este un secret. Ducesa de Sussex a apărut la talk-show-ul ei în 2021.

Este pentru prima dată când Prințul Harry și Meghan Markle au fost văzuți în public împreună de când au apărut la premiile RFK Ripple of Hope, care au avut loc la New York în decembrie anul trecut. Totodată, este prima apariție a ducesei de când soțul ei a lansat cartea Spare.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...