FOTO EXCLUSIV

Prezentatoarea de știri care a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat lângă plajă, la Mamaia (foto exclusiv)

Nicu Stan 02.08.2021, 13:08

Prezentatoarea de știri care a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat lângă plajă, la Mamaia. Cei care au recunoscut-o nu au putut să nu îi admire silueta perfectă. Despre ce vedetă este vorba, vedeți în rândurile articolului de mai jos.

O vedetă Kanal D a făcut furori la Mamaia. Fanilor nu le-a venit să creadă pe cine au în față

Cine este prezentatoarea de știri care a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat lângă plajă, la Mamaia.

Mulți turiști s-au uitat de două ori în Mamaia în momentul în care au observat o vedetă ce are o siluetă ca sculptată. Chiar dacă fanii au crezut că o văd pe Ilinca Vandici, adevărul este cu totul altul.

Ilinca Obadescu, la mare, la Mamia
Ilinca Obadescu, la mare, la Mamia

Oamenii de rând mai confundă vedetele

De multe ori, omul de rând confundă vedetele între ele, mai ales dacă celebritatea poartă și o pereche de ochelari de soare ce nu le trădează trăsăturile. Cu toate astea, de această dată, mulți au crezut că frumoasa Ilinca Vandici se distrează în Mamaia, însă era vorba de cu totul altcineva.

Astfel, Ilinca Obădescu, vedeta de la Kanal D, a fost văzută pe litoralul românesc, ea fiind aceea care se bucură de o siluetă perfectă, așa că nu s-a temut să îmbrace o pereche de pantaloni scurți, albi, ce i-au pus în valoare picioarele tonifiate.

Ilinca Obădescu, numai un zâmbet pe litoral

În plus, vedeta a mai optat pentru o cămașă ce îi scotea în evidență frumosul bust, dar și o pereche de ochelari de soare pentru a scăpa de privirile curioșilor. Astfel, bucuroasă pentru că se distrează pe litoral, Ilinca Obădescu a fost văzută mereu cu zâmbetul pe buze.

Paparazzi Playtech au surprins-o pe vedetă pe litoralul românesc, în stațiunea Mamaia. Aceasta a afișat o atitudine pozitivă și a demonstrat că este pregătită din plin pentru vară cu un trup demn de invidiat și pe care celulita nu are ce căuta. Ilinca Obădescu se bucură de forme armonioase și picioare tonifiate, așa că toată lumea visează la silueta sa, fie femei, fie bărbați.

Ilinca Obădescu are mare gijă de trupul ei

Ilinca Obădescu arată foarte de bine, așa că nu este de mirare că multe femei speră să ajungă să arate ca ea. Însă acestea trebuie să șie că așa un corp nu se obține decât prin multă muncă la sală. Vedeta de la Kanal D dezvăluia în trecut că este extrem de atentă și atunci când vine vorba de alimentație.

”Sunt o norocoasă, mă ajută foarte mult organismul. La alimentaţie sunt atentă, dar nu strictă. În general îmi fac toate poftele culinare, dar fără a face excese.

Ilinca Obăpdescu fluctează în greutate

Anul acesta, am reuşit să scap şi de obsesia cântarului, să accept că pot avea perioade şi cu 2-3 kg în plus fără să le monitorizez zilnic”, spunea Ilinca Obădescu.

Urmăriți Impact.ro și pe