Prezentatoarea de la Antene care și-a dat demisia în direct. ”Drumul meu se încheie aici”. VIDEO

Stan Filon 30.12.2021, 16:13

O prezentatoare de televiziune și-a dat demisia în direct, după ce a prezentat matinalul timp de nu mai puțin de 8 ani de zile! Decizia spune că îi aparține în totalitate și a reușit să-i ia prin surprindere chiar și pe colegii săi de platou și se pare că și pe șefii Antenelor.

O prezentatoare de la Antene și-a dat demisia în direct

Vorbim despre Ameri Nasrin, prezentatoarea matinalului de la Antena Stars. Aceasta și-a dat demisia în direct, lăsându-i uimiți chiar și pe colegii săi de platou, care se pare că nu știau nimic despre planurile brunetei. Nici șefii Antena Stars se pare că nu știau ce are de gând să facă bruneta.

Cu toate acestea, Ameri Nasrin și-a dus planul până la capăt și și-a dat demisia în direct. Le-a mulțumit în direct tuturor celor care i-au fost alături în aceastăcălătorie lungă. Le-a mulțumit și telespectatorilor și fanilor săi și spune că drumul ei în televiziune nu se oprește aici.

O prezentatoare de la Antene si-a dat demisia in direct
O prezentatoare de la Antene si-a dat demisia in direct

Îmi iau rămas bun de la Antena Stars

”Sunt tare mândră că am pornit exact așa cum am simțit, am urcat treaptă cu treaptă, am învățat televiziune. (…) Astăzi se încheie și drumul meu la Antena Stars. Îmi iau rămas bun de la Antena Stars, recunoscătoare pentru tot parcursul meu! Le mulțumesc oamenilor care au avut încredere în mine și în ceea ce pot să fac. Sunt mândră pentru că am reușit să realizez și să prezint cu succes două proiecte de suflet: Star Matinal și Star Magazin!

Decizia îmi aparține în totalitate și știu sigur că schimbarea care va veni, va fi de bun augur! Mândră să știu că am realizat recorduri de audiență împreună cu super echipa mea, fără de care nu aș fi reușit să ajung până aici! Dar, nu uit să va mulțumesc, vouă, matinalilor! Celor care m-ați urmărit, încurajat, criticat atunci când era cazul” a spus, în direct, Ameri Nasrin.

Implicată într-un scandal monstru

Vedeta de televiziune spune că anul 2022 este pentru ea un an al schimbărilor, iar acestea vor fi de bun augur pentru ea. ”O să aflați mult mai multe alte lucruri pentru că pentru mine, personal, 2022 este un an al schimbărilor, iar schimbarea este întotdeauna binevenită în viața mea. (…) Nu vă voi dezamăgi”, a mai spus Ameri Nasrin.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...