Prezentatoare celebră din România, mărturisiri uluitoare despre tatăl copilului ei. „Câte bătăi am îndurat”

Ana Anitoiu 18.06.2021, 21:16

O prezentatoare celebră din România a făcut mărturisiri tulburătoare despre tatăl copilului ei, după ce acesta a spus lucruri ce au deranjat-o cu privire la ea și la cel mic. Vedeta a explicat și motivul pentru care până acum a preferat să păstreze discreția și să nu vorbească despre ceea ce s-a întâmplat între ei, înainte de a se despărți.

Ce s-a întâmplat între prezentatoare și tatăl copilului ei

Una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din România, Andreea Mantea, a dat cărțile pe față despre relația ei cu tatăl copilului ei, Cristi Mitrea, și despre motivul pentru care s-au despărțit. Bruneta a dezvăluit că bărbatul obișnuia să fie violent cu ea, chiar și după ce ea a rămas însărcinată. Ea a menționat că a păstrat discreția până acum, pentru că a vrut să își protejeze copilul.

„M-am ferit să vorbesc public despre povestea dintre mine și tatăl copilului meu pentru că mi-a fost mult prea greu și prea rușine să îmi expun public toată suferința prin care am trecut. Mi-a fost prea rușine ca acest copil să vadă sau să citească despre tot ce mi-a făcut tatăl lui. Am vrut sa îl protejez pe David și să nu îi stric imaginea despre părintele lui. Am vrut să nu știe câte bătăi am îndurat, chiar și cu el în pântec. Am decis cu tot sufletul ca acest copil să aibă o linie în dreptul numelui tatălui, pe certificatul de naștere, pentru ca el sa se nască sănătos și să crească armonios, departe de tot calvarul de care fugisem”, a spus ea.

Prezentatoare celebra din România, marturisiri uluitoare despre tatal copilului ei
Andreea Mantea

Motivul pentru care prezentatoarea a rupt tăcerea

De asemenea, Andreea Mantea a explicat motivul pentru care a decis să rupă tăcerea acum cu privire la tatăl copilului ei. Prezentatoarea a spus că s-a hotărât să spună ce s-a întâmplat în contextul în care Cristi Mitrea a declarat recent că se îndoiește de faptul că băiatul este al lui cu adevărat.

”Dacă a hotărât să intre în viața lui, ca tată, de ce susține așa ceva acum? De ce se bate cu pumnii în piept cu mândrie că acest copil este al lui, dar totuși nu știe ce înseamnă colici, scutece, dureri de dinți, primii pași, prima julitură, cum să își lege șireturile sau cum să aline o durere…”, a mai spus Andreea Mantea pentru wowbiz.ro.

Ce relație are fiul prezentatoarei cu tatăl lui

Totodată, Andreea Mantea a contrazis faptul că fiul ei și tatăl lui au o relație ”magnifică”, așa cum s-a lăudat Cristi Mitrea. Bruneta s spus că, de fapt, fostul ei partener nu a avut niciodată răbdare cu băiatul și că în prezent copilul nu mai vrea să îl aibă în viața lui.

”Nu îl mai place, nu vrea să mai audă de el, în ciuda faptului ca m-am chinuit să conturez o imagine perfectă a tatălui lui. Pentru ca l-a dezamăgit enorm. Și-a dorit să îi fie alături în anumite momente și nu i-a fost. Probabil… că era ocupat cu instabilitatea emoțională. Când copilul își dorea să îl vadă… nu avea timp sau pur și simplu, nu răspundea. Îl lua sau îl vedea doar când copilul nu își dorea. Oricum este înfiorător să descriu în cuvinte reacția copilului când auzea că trebuie să meargă la el”, a adăugat Andreea Mantea.

Cum arată viața personală a prezentatoarei acum

Andreea Mantea a adăugat că în prezent fiul ei este liniștit și bucuros că nu mai trebuie să se teamă că e nevoit să meargă la tatăl lui. Prezentatoarea a precizat și că ea este fericită că fiul ei ”nu va mai fi lovit”. Bruneta a dat câteva detalii și despre viața ei personală din prezent.

”Referitor la viața mea personală din prezent, vă pot spune că mi-am găsit echilibrul și că mi-e bine așa, în liniște și intimitate, sperând să fiu lăsată să îmi cresc copilul frumos și fără să sufere mai târziu, văzând fel și fel de declarații murdare și mincinoase, spuse doar pentru un dram de celebritate”, a spus Andreea Mantea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...