Previziunile lui Carmen Harra despre conflictul dintre Rusia şi Ucraina: „Prima bătălie reală după Al Doilea Război Mondial”

Nicu Stan, Paul Dobrescu 25.01.2022, 15:14

Previziunile lui Carmen Harra despre conflictul dintre Rusia şi Ucraina. Celebra prezicătoare Carmen Harra are câteva previziuni cutremurătoare despre ceea ce urmează să se întâmple cu conflictul de lângă țara noastră. Aceasta susține că va fi prima bătălie reală după Al Doilea Război Mondial. Toate amănuntele, un pic mai jos.

Începe războiul. Carmen Harra, previziuni despre conflictul Rusia-Ucraina

Vestita prezicătoare Carmen Harra a făcut câteva previziuni cutremurătoare cu privire la conflictul Rusia-Ucraina. Pentru a-i pune în gardă pe români, Carmen Harra a explicat pas cu pas ce se va întâmpla în viitorul apropiat, în ceea ce privește situația neplăcută de la granița României.

Conform spuselor celebrei prezicătoare, ceea ce urmează să se întâmple este, de fapt, un plan mai vechi al lui Vladimir Putin. În plus, clarvăzătoarea a mai spus că președintele Rusiei nu va renunța sub nicio formă să nu-și respecte planul ticluit cu mai mult timp în urmă.

Carmen Harra crede ca situatia din Ucraina va degenera
Carmen Harra crede ca situatia din Ucraina va degenera

Vladimir Putin va plăti cu funcția

Chiar și așa, Carmen Harra susține că Vladimir Putin va plăti chiar cu  funcția lui, asta pentru că planul său va lua o întorsătură împotriva sa.

„Situația este foarte complicată și o să se complice mai mult. Rusia va ataca Ucraina. Este un plan vechi la care Putin nu o să renunțe și-l va pune în aplicare. Însă o să-l coste capul lui. O să plătească cu președinția pentru această escapadă a lui, care o să se desfășoare foarte urât și o să ia niște proporții foarte urâte”, a spus Carmen Harra.

2022, anul răsturnărilor politice

De asemenea, Carmen Harra a mai spus că anul 2022 va fi un al răsturnărilor politice. Astfel, în cazul conflictului dintre Rusia și Ucraina, celebra prezicătoare a mai spus că și alte țări vor fi implicate în această nenorocire. urmând să apară prima bătălie reală după Al Doilea Război Mondial.

„Biden nu are însă puterea politică pe care ar fi trebuit să o aibă, să intervină să pună punct la așa ceva. Și Putin știe că Biden este foarte slab și profită de slăbiciunea lui. De fapt, Biden este foarte contestat în America și va continua să fie contestat și nu știu ce se va întâmpla cu el… Eu am spus de anul trecut că 2022 este un an al răsturnărilor politice.

Ce țări se vor confrunta cu răsturnările politice

Și ce vom vedea sunt răsturnări politice în SUA, în Rusia, în Franța… De fapt și alte țări se vor implica în această nenorocire care începe în bătălia dintre Rusia intrând în Ucraina. Implicațiile politice sunt foarte grave și foarte urâte. Este prima bătălie reală după al Doilea Război Mondial. După 60 de ani, ne întoarcem înapoi, influențele planetare vin din nou să ne arate repetarea unor karme anterioare”, mai crede Carmen Harra.

Urmăriți Impact.ro și pe