Previziunile astrologilor pentru anul 2021. Se anunță un an extrem de dificil, cu multe încercări. Care sunt acestea

Cristian Cojocaru 21.11.2020, 13:37
Previziunile astrologilor pentru anul 2021. Se anunță un an extrem de dificil, cu multe încercări. Care sunt acestea

Deși 2020 a fost un an nu tocmai prielnic, potrivit atrologilor, în anul  2021 este un an de refacere. Deși, pentru a repune piesele înapoi în joc, va fi nevoie de răbadare și perseverență, societatea se va putea repune pe picioare. Iată ce spun previziunile astrologilor pentru anul 2021.

Previziunile astrologilor pentru anul 2021

Previziunile astrologilor pentru anul 2021 ne arată că,  datorită conjuncțiilor astrale între Saturn care se află în Vărsător și Uranus care se află în Taur, în anul care vine, ne putem aștepta la situații conflictuale între cei care doresc progesul și cei care doresc stagnarea. Printre zilele cu probleme se află 17 februarie, 14 iunie și 24 decembrie 2021.

Astfel că, cei care văd o amenințare la schimbări, zodii precum Taurul și Vărsătorul, ar putea riposta cu o rezistență față de poziția lui Saturn, asociat cu frica, regulile și autoritatea. La începutul anului, conglomerarea de planete precum Jupiter, Venus, Saturn , asociate cu etica, echipa și, respectiv, susținerea, se vor afla în Vărsător, care, la începutul lui februarie se va afla orientat către comunitate. De aici reiese că doar uniți, putem înlătura și depăși obstacolele apărute în cale, pentru a putea primi cu brațele deschise adevărata schimbare.

Tranzitul lui Jupiter în 2021 va influența, de asemenea, eclipsele pe care le vom avea în 26 mai și 4 decembrie în Săgetătorul iubitor de libertate și filozofic, deoarece acesta este semnul lui Jupiter al guvernării. Aceste eclipse vor cădea pe destinul Săgetătorului.

Datorită prezenței Marelui Benefic, Jupiter, de-a lungul anului, în Vărsător, domeniile științei, tehnologiei dar și agriculturii și finanțelor, vor cunoaște mari dezvoltări. La acest proces vin în ajutor și eclipsa solară care va schimba influența Gemenilor în data de 10 iunie, dar și eclipsa lunară în Taur, pe 19 noiembrie.   

Saturn în Vărsător
Saturn în Vărsător

Când Saturn a fost în Vărsător, s-a schimbat totul la nivel mondial

Astfel că, ultima prezență a lui Saturn în Vărsător, a fost în 1991. În același an a luat naștere internetul.  Când Uranus și Saturn s-au împărțit, au avut loc mai multe progrese în știință și tehnologie, cum ar fi decodarea genomului uman care a revoluționat lumea medicinei moderne. Această perioadă a fost între 1999-2000.

Astfel, dacă ne gândim ce astfel de progrese am putea întâlni în 2021, primul lucru la care poate fugi gândul, ar fi tratamentul definitiv pentru Covid-19. Chiar și asa, mediul încă instabil, ne-ar putea îndrepta către mai multă atenție. La nivel al tehnologiei, giganții tehnologiei și libertatea acestora, ar putea deranja pe o parte din populației. Astfel că ă etică puternică ar putea interfera cu libertatea cu care se poate utiliza și folosi tehnologia.

Spre sfârșitul lui 2021, Jupiter se va muta în Pești, în data de 28 decembrie. Planeta frumuseții, Venus va deveni retrogradă în Capricorn, pe 19 decembrie, astfel că acest lucru ne-ar putea determina să reevaluăm valorile și responsabilitățile în strânsă relație cu productivitatea și partea materială. Ca o concluzie, 2021 ne va determina să ne depășim limitele și să trecem peste teama schimbărilor, astfel că, viața s-ar putea îmbunătăți, potrivit avantaje.ro .

Urmăriți Impact.ro și pe