Previziuni sumbre pentru Viorel și Vulpița de la Acces Direct. ”N-o să rămână nimic din ei”. Mesajul șoc lansat de o îndrăgită vedetă

Iancu Andreea 24.08.2020, 15:17
Previziuni sumbre pentru Viorel și Vulpița de la Acces Direct. ”N-o să rămână nimic din ei”. Mesajul șoc lansat de o îndrăgită vedetă

Adi de la Vâlcea, celebrul cântăreț, are o părere proastă despre evoluția celui mai celebru cuplu din showbiz. Viorel și Vulpița nu par să aibă zile prea bune în viziunea artistului. Astfel, el consideră că în urma acestei celebrități cei doi soți din Blăgești nu vor mai rămâne cu nimic.

Ce se va întâmpla cu Viorel și Vulpița

Cântărețul Adi de la Vâlcea a vorbit despre cuplul de moldoveni, care și-a găsit succesul în cadrul emisiunii Acces Direct. Adi de la Vâlcea este de părere că publicul va ajunge la un nivel de saturație și nu va mai dori să îi urmărească. Astfel, este foarte posibil ca Veronica și Viorel să devină istorie, prăbușindu-se atât moral, cât și financiar.

”Acești doi oameni nu au nici o vină. Oamenii ăștia au căzut într-o emisiune iar de acolo totul s-a amplificat. Acum, televiziunea profită la maxim de acești doi oameni, și alți artiști profită de ei. Toată lumea care simte că are ceva de ciugulit din ei, o să tot profite. La un moment dat, din ei n-o să mai rămână nimic, cum nu a rămas nimic nici din Nicu de la Căzănești, Magda Ciumac, Fernando de la Caransebeș, Roxi Manelista… ați mai auzit de ei vreodată?

Astea sunt situații de conjunctură, ei nu sunt capabili să profite de această situație pentru ei înșiși iar când se vor trezi din vis, o să le fie foarte greu să se întoarcă la vechea lor viață. Se vor crede vedete, pentru că acum, într-un fel, sunt. Statutul la care vor reveni ei va fi foarte greu de diferat pentru ei. Ăsta va fi un mare rău ce-o să-l faceți voi, care i-ați validat prin like-uri și vizualizări”, a spus Adi de la Vâlcea pe canalul său de Youtube.

Adi de la Vâlcea, previziuni legate de Viorel și Vulpița
Adi de la Vâlcea, previziuni legate de Viorel și Vulpița

Cine sunt Viorel și Veronica Stegaru (Vulpița)?

Veronica și Viorel Stegaru au ajuns celebri datorită emisiunii Acces Direct de la Antena 1. Cei doi soți au pornit de la o poveste dintr-un ziar local. Acolo se scria că o femeie căsătorită i-a reclamat pe câțiva locuitori din sat că au violat-o. Ulterior, s-a dovedit că aceasta a întreținut relații intime de bună voie.

Totuși, publicul telespectator a apreciată această poveste și astfel Vulpița și Viorel au devenit invitați permanenți în emisiune. De asemenea, în mediul online ei au făcut furori. Zeci de milioane de oameni s-au uitat la videoclipurile lor.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...