Previziuni pentru 2023: Dana Budeanu dă de pământ cu politicienii români. Ce a putut să spună despre Marcel Ciolacu. „Nu este un personaj cult”

Andrei Simion 01.01.2023, 08:31
Previziuni pentru 2023: Dana Budeanu dă de pământ cu politicienii români. Ce a putut să spună despre Marcel Ciolacu. „Nu este un personaj cult”

Dana Budeanu a făcut „previziuni” despre ce se va întâmpla pe scena politică în noul an ce tocmai a început și a dat de pământ cu politicienii români. Iată ce a putut să spună despre președintele PSD, Marcel Ciolacu.

Dana Budeanu, despre Marcel Ciolacu

Dana Budeanu a spus despre președintele PSD că nu este un personaj cult, cu mari diplome universitare și ambiții de intelectual pedant, dar că nu este arogant sau lacom ca alți lideri social-democrați.

„Ciolacu îmi pare un politician uman, versat și abil pentru jocurile din Parlament, lucruri care nu pot fi desconsiderate de noi ceilalți care stăm pe canapele și ni se pare că toți politicienii sunt imbecili.

Această dâră aruncată asupra tuturor politicienilor deopotrivă este doar o moștenire colectivă a anilor băsescieni în care toți politicienii erau stigmatizați și toate categoriile sociale batjocorite sub penițele ziariștilor drepți din fața porții de la garnizoană”, a scris Dana Budeanu.

Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu

Dana Budeanu, „previziuni” pentru 2023

Dana Budeanu consideră că 2023 va fi anul în care Marcel Ciolacu va avea două opțiuni – fie va deveni un lider politic de anvergură capabil să schimbe în bine România, fie va fi dărâmat de „prietenii care se gudură pe lângă el”.

Potrivit Danei Budeanu, cele două opțiuni sunt în mâinile președintelui PSD și ale serviciilor secrete care, conform creatoarei de modă, conduc țara, la fel cum se întâmplă în toată lumea.

„Important este ca la final România să fie pe plus și să nu mai experimenteze valul de trotinetari roboți care ne-au terminat psihic sub pandemie”, a scris Dana Budeanu într-un comentariu.

Conform Danei Budeanu, anul 2023 va fi cel în care Marcel Ciolacu se va așeza la masă cu cine trebuie, alături de președintele României, pentru a decide ce traseu trebuie să urmeze România. Ea a precizat că țara este condusă, de fapt, de liderul PSD.

„E singurul pericol în stoparea îngropării României. De ce? Pentru că PSD este la 41% (nu cum vă mint toți) și vă dă șeful serviciilor secrete, adică pe tăticul lui Dănuț. Cred că s-au lămurit cu toții că pe nimeni din afară nu interesează soarta acestei țări și salvarea vine doar din interior, întotdeauna și negreșit.

Așa că fie au inteligența să negocieze și să seteze totul pentru viitor, fie vom începe iarăși noile mascarade destinate să ne aducă niște neterminați la conducere, care să mai vândă ce mai e de vândut și să mai dea o palma bătrânilor pe care nu i-au pălmuit data trecută. Pentru că la sfârșitul zilei să plece cu ghiozdanul acasă pe trotinete așteptând ordinele de seară despre pijamaua în care să doarmă”, a mai scris Dana Budeanu.

Urmăriți Impact.ro și pe