Previziunea sumbră făcută de Nostradamus. Ce se va întâmpla, de fapt, după moartea reginei Elisabeta a II-a

Stan Filon 13.09.2022, 10:22
Previziunea sumbră făcută de Nostradamus. Ce se va întâmpla, de fapt, după moartea reginei Elisabeta a II-a

Previziunea sumbră făcută de Nostradamus la adresa Casei Regale a Marii Britanii, dar și pentru restul lumii. Celebrul astrolog se pare că a prevăzut pentru anul 2022 zile grele pentru întreaga omenire. Anul acesta ar putea fi unul care va rămâne în istorie, dacă este să ne luăm după catrenele scrise acum sute de ani, deoarece va fi marcat de fenomene naturale foarte violente.

Previziunea sumbră făcută de Nostradamus

Nostradamus, cunoscut pentru previziunile sale care, spun unii specialiști, chiar s-au adeverit, a văzut anul 2022 ca fiind unul de cumpănă pentru omenire. Francezul a scris și despre Casa Regală a Marii Britanii, care s-ar destrăma, după moartea Reginei Elisabeta. Predicția a reapărut în atenția publică la mai puțin de 24 de ore după ce Palatul Buckingham a anunțat decesul Majestății Sale, la vârsta de 96 de ani și mulți se tem să nu fie adevărată. Acesta ar fi scris că despărțirea de o Regină va provoca haos și lupte pentru putere la nivel mondial.

Pentru 2022, Nostradamus a prezis dezastre naturale grave, dar și începutul unui nou război mondial. Catrenele astrologului ar spune că omenirea va fi lovită anul acesta de un meteorit care va aduce distrugere. În plus, astrologul vorbește și despre prăbușirea economică, dar și despre cutremure puternice.

Previziunea sumbra facuta de Nostradamus
Previziunea sumbra facuta de Nostradamus la adresa Casei Regale a Marii Britanii

„În două orașe vor avea loc tragedii cum nu s-a mai văzut niciodată”

Michel de Nostredame a fost un astrolog francez care a trăit în secolul al XVI-lea și a devenit faimos pentru profețiile sale, care se presupune că ar fi prezis evenimente viitoare, iar adepții săi cred că a prevăzut chiar și ascensiunea lui Adolf Hitler, izbucnirea celui de-al Doilea Război Mondial și Marele Incendiu din Londra din 1666. Ar fi vorbit și despre bombardamentele de la Hiroshima și Nagasaki din 1945, când a scris: „În două orașe vor avea loc tragedii cum nu s-a mai văzut niciodată”.

Sunt, totuși, și foarte mulți sceptici, care spun că Nostradamus a lăsat niște predicții vagi, care pot fi mereu interpretate diferit.

„Scrierile lui Nostradamus sunt exploatate într-o serie de moduri eronate. Traducerile confuze și greșite, interpretările „creative”, scrierile false, relatările fictive și spargerea unor coduri inexistente în cadrul catrenelor sale, toate acestea contribuie la un vast corp de lucrări, toate greșite și de multe ori mai mari decât tot ceea ce Nostradamus a scris vreodată cu adevărat”, spune Brian Dunning, un scriitor de știință.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...