Previziunea sumbră făcută de Baba Vanga pentru anul 2025. Începe cu totul o altă lume, România e direct afectată

Beatrice Dumitru 24.04.2023, 13:42
Previziunea sumbră făcută de Baba Vanga pentru anul 2025. Începe cu totul o altă lume, România e direct afectată

De la ascensiunea în zilele întunecate ale celui de-Al Doilea Război Mondial, până la moartea ei în 1996, Baba Vanga din Bulgaria a fost renumită pentru capacitatea de a prezice viitorul. S-au făcut comparații cu Nostradamus și mulți au crezut că ea a prezis totul, de la atentatele din 11 septembrie 2001, până la ascensiunea lui Donald Trump. Baba Vanga a făcut o previziune și pentru anul 2025, care vizează și România. Iată despre ce este vorba.

Ce a prezis Baba Vanga pentru 2023

Premonițiile pe care le-a avut clarvăzătoarea Baba Vanga pe parcursul vieții sale despre mileniile viitoare se opresc în anul 5076, însă a lansat o predicție, cu adevărat îngrijorătoare, ce ar putea avea loc în anul 2025, iar România este inclusă pe lista statelor afectate.

Pentru anul 2023, „Nostradamus al Balcanilor”, după cum este supranumită Baba Vanga, a făcut o serie de preziceri cutremurătoare care se referă la o țară mare care va desfășura activități de cercetare și testare a armelor biologice pe oameni, explodarea unei centrale nucleare și chiar un atac al extratereștrilor. În schimb, anul 2024 se anunță a fi unul destul de liniștit, având în vedere că faimoasa clarvăzătoare nu a lăsat nicio profeție apocaliptică despre acea perioadă.

Previziunea sumbră făcută de Baba Vanga pentru anul 2025. Începe cu totul o altă lume, România e direct afectată
Previziunile Babei Vanga.

Previziunea Babei Vanga pentru anul 2025 care afectează și România

Baba Vanga ar fi avut o profeție legată și de anul 2025, când Europa ar putea avea de suferit extrem de mult din anumite motive neștiute și ar fi pustiită.

Trei ani mai târziu, în 2028, potrivit previziunilor Babei Banga, va apărea o nouă formă de energie și va dispărea una dintre cele mai mari probleme mondiale: foametea. Mai apoi, în 2033, Oceanul Planetar ar putea suferi modificări de nivel, căci gheața de la poli se va topi și nivelul apei va crește. Anul 2046 vine cu vești incredibile pentru populația actuală a Pământului. Clonarea ar putea deveni un fenomen ușor accesibil.

Născută cu numele de Vanghelia Pandeva Dimitrova, la data de 31 ianuarie 1911, celebra clarvăzătoare din Bulgaria a lăsat în urma sa numeroase profeții. Baba Vanga și-a pierdut vederea într-o furtună la vârsta de 12 ani, dar și astăzi este renumită în întreaga lume pentru previziunile ei. Iar unele dintre acestea chiar s-au adeverit.

Ea a prezis data morții lui Stalin, atentatele teroriste din 11 septembrie 2001 împotriva Statelor Unite, dezastrul de la Cernobîl, scufundarea submarinului rus Kursk și multe altele.

Fiind oarbă și analfabetă, clarvăzătoarea din Balcani nu și-a putut scrie profețiile, iar discursurile sale erau greu de înțeles. Baba Vanga a murit la 84 de ani, în ziua de 11 august 1996.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...