Previziunea sinistră a lui CTP. Cum va crește inteligența românilor în plină criză sanitară

Stan Filon 29.09.2021, 08:51
Previziunea sinistră a lui CTP. Cum va crește inteligența românilor în plină criză sanitară

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a făcut declarații șocante despre ce crede că se va întâmpla în România, în următoarea perioadă. Celebrul gazetar a comentat în stilul său caracteristic situația pandemică și i-a jignit grav pe românii care aleg să nu se vaccineze.

CTP vine cu o previziune sinistră despre valul 4 al pandemiei

Celebrul gazetar Cristian Tudor Popescu acuză guvernul PNL-US-PLUS că nu a făcut mai nimic pentru a pregăti România pentru valul 4 al pandemiei de coronavirus, deoarece astă-vară au fost ocupați să se aleagă între ei.

”Ne așteaptă o toamnă și o iarnă crunte. Mulți români vor muri de Covid, pentru că, astă-vară, guvernul PNL-USRPlus, ocupat să se aleagă, n-a pregătit pentru valul 4 nici măcar locuri suplimentare la morgă”, a afirmat Cristian Tudor Popescu.

CTP vine cu o previziune sinistra despre valul 4 al pandemiei
CTP vine cu o previziune sinistra despre valul 4 al pandemiei

”Își vor da obștescul sfârșit gâtuiți de virus”

Cristian Tudor Popescu îi ia chiar peste picior pe cei nevaccinați și spune că aceștia vor ajuta practic România să devină mai inteligentă, prin jerta lor în fața coronavirusului, deoarece ei vor fi principalele victime ale temutului virus.

”Marea majoritate a celor ce își vor da obștescul sfârșit gâtuiți de virus sunt dintre cei care au refuzat să se vaccineze. E sinistru, dar, astfel, se va înregistra și un parametru pozitiv până la primăvară: creșterea cantității de inteligență pe cap de locuitor în România”, mai scrie gazetarul.

Cristian Tudor Popescu s-a vaccinat și chiar a rămas impresionat de cât de bine a mers totul. ”Îmi venea să întreb dom’le, îmi faceți cu aer, cum am auzit pe net? N-am simțit nimic, acul e foarte subțire și nu e profundă înțepătura și atunci n-am simțit nimic, iar după aceea, nimic. M-am străduit să am și eu un simptom, n-am nimic. La Romexpo, impresionant, era lume, dar fluxurile foarte bine organizate, toată lumea știa ce are de făcut, după aceea vaccinul foarte rapid, multe cabine de vaccinare, un sfert de oră stă toată lumea într-un spațiu post-vaccin, după care lumea se duce acasă și vine la rapel. Erau mulți tineri, oameni veniți cu familia, oameni mai în vârstă, foarte disciplinați”, povestea jurnalistul.