Previziune sumbră. După Putin, conducerea Rusiei ar putea fi preluată de oameni mult mai răi decât liderul rus

Beatrice Dumitru 13.10.2022, 13:36
Previziune sumbră. După Putin, conducerea Rusiei ar putea fi preluată de oameni mult mai răi decât liderul rus

Un miliardar ruso-israelian a făcut o previuziune sumbră cu privire la viitorul Rusiei și la cei care vor ajunge la putere, după căderea regimului lui Vladimir Putin. Acesta a atras atenția că țara va fi condusă de oameni mult mai răi decât liderul de la Kremlin.

Ce spune miliardarul despre viitorul Rusiei

Omul de afaceri ruso-israelian, fost proprietar al gigantului petrolier Yukos, Leonid Nevzlin, a afirmat că Vladimir Putin și-a condamnat propriul regim la distrugere prin decizia de a lansa războiul din Ucraina.

Mai mult, acesta avertizează că puterea în Federația Rusă este pe cale să fie preluată de oameni mai răi decât dictatorul Vladimir Putin și anturajul său corupt. Liderul de la Kremlin conduce țara de 20 de ani.

Previziune sumbră. După Putin, conducerea Rusiei ar putea fi preluată de oameni mult mai răi decât liderul rus
Războiul din Ucraina a început pe 24 februarie.

„Războiul cu Ucraina a fost verdictul Rusiei lui Putin. Se termină chiar în fața ochilor noștri și, în același mod, ceva necunoscut se formează în fața ochilor noștri. Este clar doar că aceasta nu este deloc frumoasa Rusia a viitorului. Putin a adus la putere și în afaceri prietenii săi din diferite perioade ale vieții sale. (…) S-au umplut de bani și s-au înghesuit în jurul tronului ca o gloată nesățioasă, bucurându-se de viață și slăvindu-și liderul”, scrie Leonid Nevzlin pe blogul său.

„Atunci au ieșit în prim-plan băieții din curtea din spate”

Miliardarul a mai spus că oamenii din anturajul lui Putin au continuat să jefuiască țara, dar apoi acesta a organizat un război, adăugând că viața elitei conducătoare în ansamblu a fost minunată, dar la un moment dat și-au „pierdut țărmurile”.

Leonid Nevzlin mai notează că în timp ce anturajul lui Vladimir Putin era în stare de șoc din cauza războiului, personaje foarte neplăcute au scăpat în cercurile puterii cu armatele lor personale, cu referire la liderul cecen, Ramzan Kadîrov și liderul Wagner, Evgheni Prigojin,

S-a dovedit că acești oameni se pricep doar să mintă și să fure, dar nu sunt capabili să rezolve probleme serioase. Mai ales când este necesar să învingi oamenii liberi care își apără casa. Atunci au ieșit în prim-plan băieții din curtea din spate. Da, au devenit atât de îndrăzneţi încât au început să lovească încet primul rând ”, mai scrie Leonid Nevzlin.

De asemenea, Leonid Nevzlin mai spune că Putin i-a ținut multă vreme pe acești băieți în curtea din spate, instruindu-i să facă treabă murdară.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...