Previziune sumbră despre regele Charles. Nu va sta mai mult de 4 ani pe tron

Ioana Bucur 05.10.2022, 19:09
Previziune sumbră despre regele Charles. Nu va sta mai mult de 4 ani pe tron

S-a pregătit o viață întreaga momentul în care va ajunge pe tronul Regatului Unit, chiar dacă asta ar fi însemnat pierderea mamei sale. Cu toate astea, este posibil să nu se bucure prea mult timp de acest nou statut. A fost dezvăluită o previziune sumbră despre Regele Charles al III-lea. Domnia sa nu va fi mai lungă de patru ani.

O previziune sumbră despre regele Charles circulă în mediul online

Bărbatul care a devenit viral pe platformele de social media după ce a prezis când va muri Regina Elisabeta a II-a a revenit acum în atenția publică cu o nouă previziune.

Acesta susține că știe când va muri Regele Charles al III-lea.

Elisabeta a II-a a murit pe 8 septembrie 2022. Palatul Buckingham a anunțat că monarhul și-a dat ultima suflare la reședința sa din Balmoral, avându-i alături pe Charles și Prințesa Ana, cei doi copii ai suveranului având șansa să își ia adio de la mama lor.

La scurt timp după, un mesaj publicat pe Twitter cu trei luni înainte de decesul reginei și care anunța data la care va muri Elisabeta a II-a a devenit viral.

În prezent, utilizatorul Twitter are peste 1.300 de urmăritori și are trecut la descrierea paginii: „Contul care a prezis moartea reginei. Niciodată suspendat sau investigat”. Cu toate acestea, tânărul și-a șters toate tweet-urile și acum rămân doar capturi de ecran ale acelei predicții.

Previziune sumbra despre regele Charles. Nu va sta mai mult de 4 ani pe tron

Câți ani va sta pe tronul Regatului Unit

Deși până acum nu se știe dacă predicția tânărului a fost o simplă coincidență sau inspiraie divină, trebuie remarcat că internautul a dezvăluit și presupusa dată la care va muri Regele Charles al III-lea.

Potrivit previziunii bărbatului care se prezintă în mediul online ca fiind Logan Smith, Regele Charles va sta pe tronul Regatului Unit mult mai puțin decât mama sa, adică nu mai mult de patru ani.

După cum a dezvăluit contul de Twitter care a prezis moartea reginei Elisabeta a II-a, Regele Charles al III-lea va muri pe 28 martie 2026, când monarhul va împlini 77 de ani.

Între timp, monarhul a făcut luni prima sa vizită oficială de la înmormântarea mamei sale. Alături de Regina Consoartă Camilla, suveranul a mers în Scoția.

„Este o mare onoare pentru Dunfermline să primească statutul de oraş şi va da un impuls oraşului şi oamenilor săi.

Este o mare onoare că regele şi regina au făcut cu această ocazie prima lor vizită oficială comună de la doliu regal. Regretata regină a ales personal Dunfermline”, a declarat secretarul de stat scoţian, Alister Jack.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...