Presupusa iubită a lui Liviu Dragnea, primele declaraţii. Ana-Maria Ioniţă, despre fostul lider PSD: „Mă regăsesc”

Andra Daoud 27.07.2022, 08:20
Presupusa iubită a lui Liviu Dragnea, primele declaraţii. Ana-Maria Ioniţă, despre fostul lider PSD: „Mă regăsesc”

Liviu Dragnea se pare că și-ar fi găsit fericirea în brațele altei femei, după despărțirea de Irina Tănase. Presa a scris că fostul lider PSD ar fi început o relație cu o femeie pe nume Ana-Maria Ioniță în urmă cu ceva timp, la scurtă vreme după ce a fost eliberat din închisoare. Acum, presupusa iubită a lui Liviu Dragnea a făcut primele declarații cu privire la o eventuală idilă.

Primele declarații ale presupusei partenere a lui Liviu Dragnea

Ana-Maria Ioniță a fost desemnată în funcția de președinte al filialei București a partidului Alianța Pentru Patrie, formațiunea înființată de Liviu Dragnea, după ce a fost eliberat din închisoare. Inițial s-a zvonit că Dragnea ar avea o relație cu o fostă voleibalistă, după care au apărut informații despre o presupusă legătură amoroasă cu Ana-Maria Ioniță.

După ce presa a scris că ar fi noua iubită a liderului Alianței Pentru Patrie, tânăra a făcut lumină în acest caz și a dat primele declarații despre Liviu Dragnea.

„De câteva zile au apărut în presă diferite articole despre mine și domnul Liviu Dragnea. Precizez că nu este nimic adevărat din tot ce se speculează, ci este o relație strict profesională. Este un om pe care îl stimez și respect pentru tot binele pe care îl face pentru oamenii din jurul dumnealui.

Considerând că viitorul tinerilor români este în România și nu în afara granițelor ei, am decis să mă implic într-un proiect politic, Alianța Pentru Patrie, singurul partid preocupat astăzi de viitorul nostru, al tinerilor români.

Este singurul partid politic în care mă regăsesc si am o dorință de a se face dreptate. Îmi doresc o Românie mai puternică și sunt sigură că numai alături de APP, România poate intra pe un făgaș normal. Voi continua să activez în acest proiect sub coordonarea domnului Liviu Dragnea și a liderilor APP.”, a declarat Ana-Maria Ioniță, în exclusivitate pentru Click!.

Ana-Maria Ioniță este de profesie jurist, a absolvit Facultatea de Științe Juridice și Administrative și este masterandă la Management și Administrație publică. De asemenea, ea a fost desemnată președinte la formațiunea de tineret a APP Sector 2 în urmă cu ceva timp, iar la finalul lunii mai a devenit Președinte la Tineret APP pe municipiul București.

Presupusa iubita a lui Liviu Dragnea, primele declaratii. Ana-Maria Ionita, despre fostul lider PSD
Liviu Dragnea si Ana-Maria Ionita

Liviu Dragnea s-a despărțit de Irina Tănase anul trecut

Liviu Dragnea și Irina Tănase au format un cuplu timp de câțiva ani, dar s-au despărțit în 2021, la scurt timp după eliberarea lui Liviu Dragnea din închisoare. La vremea respectivă au existat zvonuri cu privire la infidelitatea tinerei, iar în presă au apărut inclusiv stenograme ale unei conversații private între Irina și presupusul amant.

Înainte de a forma un cuplu cu Liviu Dragnea, tânăra se remarcase ca voluntar la organizarea Congresului PSD din 2013. Câteva luni mai târziu, a fost angajată pe post de secretar de cabinet la Ministerul Dezvoltării. Ulterior a devenit asistenta lui Liviu Dragena, care pe atunci era ministru, iar la scurt timp au început să se afișeze împreună și să-și asume relația.

 

Oase refuză în continuare să reia prietenia ruptă cu CRBL
Urmăriți Impact.ro și pe