Presa din Bulgaria anunță primul transfer încercat de FCSB. Pe cine își dorește Edi Iordănescu să aducă

Andrei Cezar 20.08.2021, 12:07
Presa din Bulgaria anunță primul transfer încercat de FCSB. Pe cine își dorește Edi Iordănescu să aducă

Edi Iordănescu ar putea face cât de curând primul transfer de când a preluat-o pe FCSB. După sesiunile de antrenamente cu noii săi elevi, tehnicianul a concluzionat că este necesar să își întărească ofensiva. Iordănescu junior dorește să transfere un atacant din Bulgaria. Presa din țara vecină a anunțat deja care ar putea fi prima mutare din era Edward Iordănescu.

Primul transfer pe care FCSB l-ar putea face în era Edi Iordănescu. Jucătorul vine din Bulgaria

În startul noului sezon, antrenorul lui Ludogorets Razgrad, Valdas Dambrauskas, nu a dorit să mai conteze pe serviciile lui Claudiu Keseru. Conflictul dintre cei doi a atins punctul culminant când tehnicianul lituanian a decis să nu îl includă pe Keseru pe lista UEFA pentru meciul din Liga Campionilor cu Malmo.

Decizia antrenorului este cel puțin ciudată, în condițiile în care Claudiu Keseru este principalul marcator al echipei în ultimele sezoane. Atacantul român este hotărât, așadar, să părăsească echipa bulgară.

Odată cu instalarea sa pe banca tehnică a FCSB-ului, Edi Iordănescu a creionat rapid punctele slabe ale echipei și a ajuns la concluzia că în compartimentul ofensiv ar mai trebui adus un jucător. Tehnicianul vrea să îl aducă pe Claudiu Keșeru de la Ludogorets pentru a începe lupta pentru titlu.

Presa din Bulgaria vorbește despre plecarea iminentă a lui Keseru de la Ludogorets, confirmând totodată interesul FCSB-ului pentru atacantul român de 34 de ani.

Presa din Bulgaria anunta primul transfer incercat de FCSB. Pe cine isi doreste Edi Iordanescu sa aduca
Presa din Bulgaria anunta primul transfer incercat de FCSB. Pe cine isi doreste Edi Iordanescu sa aduca

Claudiu Keseru, țina lui Edi Iordănescu

„Edi Iordănescu a fost prezentat ca antrenor la clubul condus de Gigi Becali. FCSB a început slab sezonul și e la șapte puncte în spatele lui CFR Cluj. Iordănescu a cucerit titlul alături de formația din Transilvania și acum s-a interesat de situația lui Keșeru. Acesta a mai evoluat pentru FCSB în 2014, când a marcat 20 de goluri în 34 de partide. De asemenea, și Rapid insistă pentru el”, a notat Fakti.

În acest început de sezon în Liga 1, FCSB a marcat doar șapte goluri și ocupă locul patru în clasament, fiind la șapte puncte în spatele liderului CFR Cluj.

Dacă atacantul cu 45 de selecții în echipa națională nu va ajunge în curtea roș-albaștrilor, el ar putea să fie transferat la o altă echipă din Liga 1. Rapid s-a interesat și ea de serviciile atacantului și își dorește să îl aducă pe Keseru alături de Săpunaru & co.

De altfel, finanțatorul giuleștenilor a anunțat recent că Rapid va continua campania de agresivă de transferuri: „Mai așteptăm 1-2 jucători până la închiderea perioadei de transferuri, sperăm să arătăm un pic mai bine apoi”.

Urmăriți Impact.ro și pe