Premiul pe care îl oferă BCR clienților. Singurul lucru pe care trebuie să îl faci

Nicu Stan 18.11.2021, 16:06
Premiul pe care îl oferă BCR clienților. Singurul lucru pe care trebuie să îl faci

BCR oferă un premiu clienților săi. Ce trebuie să faci, dacă ești client BCR sau nu, pentru a beneficia de acest premiu. De asemenea, banca mai are pentru români încă o surpriză. Toate detaliile, în articolul de mai jos.

BCR România își premiază clienții. Ce trebuie să faci pentru a beneficia de acesta

BCR România a anunțat o surpriză pentru românii din toată țara. BCR oferă clienților săi posibilitatea de a cîștiga o vacanță la munte în următoarea perioada. Astfel, românii care sunt interesați să devină clienți BCR, sau cei care vor să-și extindă serviciile, nu trebuie să facă prea multe.

BCR România anunță toți românii, fie că îi sunt clienti, sau nu, că dacă hotărăsc să își facă un nou cont Mastercard direct din aplicația George, făra a apela la vreo sucursală a băncii, atunci vor avea posibilitatea de a câștiga vacanța la munte oferită de către instituția financiară.

BCR Romania te trimite in vacanta la munte
BCR Romania te trimite in vacanta la munte

Ce trebuie să faci cu cardul

Există condiția ca acel card să fie folosit pentru plăți de minim 1000 de lei de către clienții care și le fac folosind aplicația George. Astfel, toți românii trebuie să țină cont de acest lucru important acum.

Banca nu este la primul concurs de acest fel, și nici la ultimul, mai ales că există un interes foarte mare pentru concursuri de acest gen din partea acelora care folosesc serviciile bancare BCR.

BCR promovează serviciile digitale

În plus, BCR a promovat în ultimul an serviciile digitale oferite prin intermediul aplicației George pentru client, aceasta fiind foarte utilă pentru a evita drumurile inutile la oricare dintre sucursalele băncii, pentru vizitarea cărora este oricum necesară o programare făcută înainte.

În Plus, BCR România desfășoara concursul special în același timp cu altele, respectiv cele care sunt efectuate tot în colaborare cu Mastercard, și care au premii chiar mai bune decât acesta pe care instituția financiară l-a anunțat în momentul de fata pentru toți românii.

Românii își pot alege singuri concursul

Desigur că românii pot alege la care concurs să participe pentru a avea șansa de a câștiga oricare dintre premiile care sunt oferite de către BCR, însă ar fi bine ca toți participanții să citească cu atenție și regulamentul, pentru a ști astfel exact ce au de făcut pentru a cîștiga.

În acest sens, BCR România are pe website-ul său toate detaliile necesare pentru participarea la concursul special. De aici puteți afla tot ceea ce este necesar pentru a nu rata ocazia de a cîștiga o binemeritată vacanță la munte plătită de BCR România.

Urmăriți Impact.ro și pe