Premierul Cîțu, taxat dur de liderul PSD, Marcel Ciolacu. “Ești un mincinos!”. Scandalul a plecat de la pensiile românilor

Nicu Stan 11.02.2021, 07:54
Premierul Cîțu, taxat dur de liderul PSD, Marcel Ciolacu. “Ești un mincinos!”. Scandalul a plecat de la pensiile românilor

Premierul Cîțu a fost  taxat dur de liderul PSD, Marcel Ciolacu. Scandalul nou a plecat de la pensiile românilor. Ce acuzații au fost aduse premierului României, citiți în articolul de mai jos.

Marcel Ciolacu, atac dur la Florin Cîțu pe tema înghețării pensiilor. ”N-ai bani?! Nu mai furați”

Premierul Florin Cîțu a fost taxat dur de liderul PSD, Marcel Ciolacu. Scandalul a plecat de la pensiile românilor după ce acestea au fost înghețate anul acesta.

Marcel Ciolacu, președintele PSD, îl acuză pe premierul României, Florin Cîțu, că a mințit în legătură cu pensiile, în contextul în care în programul de guvernare al PNL scria că pensiile vor fi crescute în acest an.

Mesajul lui Marcel Ciolacu

Cîțu, ești un mincinos!

Ce încredere să mai aibă europenii să îți dea pe mâna 30 de miliarde de euro, când tu îți minți cu nerușinare propriii cetățeni.

1. PSD ți-a scris programul de guvernare, mincinosule?! Voi și coaliția voastră de țepari și incompetenți v-ați votat în decembrie în Parlament programul de guvernare care prevedea negru pe alb creșterea pensiilor în 2021!!!!

După mai puțin de două luni vii și dai vina pe PSD că nu le mai poți crește, nefericitule! Cine te mai înțelege?!

2. Spui că vor crește totuși în 2022, dar nu le spui românilor că asta înseamnă MAXIM 4 % (inflația medie 2.4-2.6% plus jumătate din creșterea reală a câștigului salarial mediu brut realizat adică 1- 1.4%). Și nici asta măcar nu se știe când în 2022. Probabil în decembrie, cu plata în 2023!!! Nu le arunca firimituri oamenilor care au muncit o viață, că și tu ai părinți, Cîțule! Lasă-i în pace, dacă nu ești capabil să înțelegi că pensiile nu sunt pomană!

N-ai bani?! Nu mai furați. Nu mai angajați cohorte de chelnerițe și miss-uri la stat. Nu vă mai îmbuibați prin toate consiliile de administrație! Nu mai politizați! Nu mai inventati noi funcții la stat, așa cum e cu secretarii generali de la prefecturi. Nu mai fiți proști!

Da, nu mai fiți proști!!! Sunteți de un an jumate la guvernare și tot ce faceți este să schelălăiți patetic că ”PSD e de vină”. ZERO soluții!

Dacă nu sunteți în stare, plecați. Lăsați-ne! PSD a demonstrat că poate aduce creștere economică, că poate crește veniturile românilor, că poate susține mediul de afaceri. Voi nu puteți nimic. Plecați! Nu mai tăiați!”, a scris preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, pe pagina personală de Facebook.