Premierul Cîțu laudă campania de vaccinare a României. ”Am făcut tot ce e omenește posibil”

Stan Filon 17.06.2021, 20:25
Premierul Cîțu laudă campania de vaccinare a României. ”Am făcut tot ce e omenește posibil”

Premierul Florin Cîțu laudă campania de vaccinare a României și spune că țara noastră a fost prima din Europa unde cetățenii au putut să se vaccineze fără programare și oriunde au dorit. În plus, românii au putut alege și cu ser să fie imunizați. În aceste condiții, șeful Executivului spune că nu ar trebui să vorbim despre valul patru al pandemiei.

Premierul Cîțu laudă campania de vaccinare a României

Premierul Florin Cîțu spune că nu ar trebui să existe discuții în spațiul public legate de un eventual val patru al pandemiei, atâta timp cât în țară sunt suficiente doze de vaccin pentru imunizarea tuturor, iar imunizarea se poate face fără o programare.

Cîțu spune că  a făcut tot ce a fost omenește posibil pentru ca populația să se vaccineze tocmai pentru a nu mai vorbi despre un nou val de coronavirus în România. Spune că este foarte important ca toată lumea să se vaccineze pentru a reveni cât mai repede la viața noastră normală, cea dinainte de pandemie.

Premierul Citu lauda campania de vaccinare a Romaniei
Premierul Citu lauda campania de vaccinare a Romaniei

”Avem dozele de vaccin necesare să se vaccineze toată lumea”

“Din punctul de vedere al Guvernului, am făcut tot ceea ce am putut face ca să avem aceste campanii de vaccinare de succes, pentru că nu este vorba despre un succes al campaniei de vaccinare al Guvernului, este vorba despre o campanie pentru viaţă, despre asta vorbim, despre o campanie de revenire la normalitate. Doar prin vaccinare putem să revenim la normalitate. Şi tot aud în spaţiul public discuţii despre valul patru. N-ar trebui să avem aceste discuţii. În România, astăzi, avem dozele de vaccin necesare să se vaccineze toată lumea. Nu ar trebui să existe această discuţie despre valul patru în România. Vrem să ne vaccinăm, ne vaccinăm, nu este obligatoriu, dar dacă ne vaccinăm, nu mai avem valul patru. (…) Astăzi românii trebuie să ştie că se pot vaccina oriunde, oricând şi aşa evităm acest val patru”, a declarat Florin Cîţu într-o conferinţă de presă.

Premierul a dat asigurări că există dozele de vaccin necesare şi că oricine doreşte să se vaccineze, o poate face oricând, la orice oră. “Am fost prima ţară din Uniunea Europeană unde te poţi vaccina fără niciun fel de programare, îţi alegi ce vaccin cu care doreşti să te vaccinezi şi mergi şi te vaccinezi”, a precizat premierul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI