Premieră la Vocea României: “Special pentru cei de acasă!”. PRO TV, anunț important la scurt timp înainte de finala sezonului 9

Diana Radu 18.12.2019, 15:30
Premieră la Vocea României: “Special pentru cei de acasă!”. PRO TV, anunț important la scurt timp înainte de finala sezonului 9

Vineri seară, cel mi iubit show de pe PRO TV, ”Vocea României” își va desemna marele câștigător al sezonului nouă. Așadar, se anunță a fi o ediție plină de suspans în care concurenții se vor duela pentru titlul de cea mai bună voce, dar și pentru marele premiu. În plus, telespectatorii vor avea parte de o surpriză inedită.

PRO TV, anunț important la scurt timp înainte de finala sezonului 9 de la Vocea României

Vocea României, finaliști
Finaliștii de la Vocea României, sezonul 9

Concurenții care au ajuns în marea finală datorită voturilor exprimate de telespectatori sunt Dragoș Moldovan, Andi Țolea, Jasmina Răsădean și Elena Bozian. Aceștia au pregătit momente inedite iar producătorii postului de televiziune PRO TV, unde se difuzează emisiunea vin și ei o noutate pentru telespectatori. Potrivit unui comunicat PRO TV, pentru prima oară într-un show TV din România, telespectatorii se vor bucura de experiența realității augmentate în marea finală Vocea României. Ce înseamnă mai exact acest lucru?

Ei bine, asta înseamnă că fiecare finalist de la Vocea României le va oferi celor de acasă un mix unic de elemente virtuale și elemente desprinse din cotidian care îi vor purta într-o realitate augmentată.

Pentru prima dată într-o finală live de Vocea României o să folosim “augmented reality”. Mai exact, o să combinăm modele 3D și animații, totul suprapus live cu ajutorul VIZRT peste scena în care vor cânta cele mai bune voci din acest an. Tot procesul a fost foarte interesant și sperăm ca telespectatorii să se bucure de ceva cu totul neașteptat. Trebuie spus că spectacolul este construit special pentru cei de acasa și doar ei o să vadă acest show unic”, a declarat Vasile Alboiu, directorul de Creație al PRO TV.

Vineri seară, de la 20:30, telespectatorii se vor bucura de marea finală a competiției supreme a vocilor din România într-o gală ce va reuni interpretările celor mai votați concurenți ai acestui sezon.

Urmăriți Impact.ro și pe