Premieră la emisiunea de la Antena 3! Mihai Gâdea, alături de familia sa din Spania. Imagine rară

Iancu Andreea 03.09.2020, 20:56
Premieră la emisiunea de la Antena 3! Mihai Gâdea, alături de familia sa din Spania. Imagine rară

Realizatorul Mihai Gâdea este o persoană discretă în ceea ce privește viața sa privată. Cu toate acestea, din dorința de a aduce informații actuale și interesant, Gâdea va face cunoștință publicului cu o parte din familia sa din Spania. Astfel, în contextul pandemiei, Mihai promite o premieră în emisiunea din această seară, la Antena 3.

Mihai Gâdea, interviu cu sora sa din Spania

Prezentatorul emisiunii Sinteza Zilei, de la Antena 3, va oferi publicului său o exclusivitate. Mihai Gâdea a pregătit urmăritorilor postului TV un interviu cu sora sa, care este stabilită în Spania, la Madrid, de aproximativ 25 de ani. Astfel, realizatorul urmează să dezbată mai multe subiecte actuale, legate de pandemia cu coronavirus și modul în care s-au desfășurat lucrurile în Spania.

Mihai Gâdea o prezintă publicului pe sora sa din Spania foto - antena3.ro
Mihai Gâdea o prezintă publicului pe sora sa din Spania
foto – antena3.ro

Potrivit antena3.ro, emisiunea va avea drept subiect și reacția autorităților spaniole, dar și cum ar putea România să preia exemplul Spaniei în gestionarea crizei. Totodată, publicul va putea afla de la ora 21:00 mai multe despre familia lui Mihai Gâdea. Cum Emi, sora realizatorului, a trecut prin momentele dificile cauzate de Covid.

Cine sunt și cu ce se ocupă surorile lui Mihai Gâdea

Extrem de prezent pe micul ecran, Mihai Gâdea are o carieră de invidiat. Acesta este nu doar realizatorul emisiunii Sinteza Zilei, ci ocupă și postul de director general al Antenei 3. În ciuda vizibilității sale, puțini cunosc detalii despre familia sa. Dincolo de mariajul său și de fiica de 18 ani, Maisha Karina, Mihai Gâdea are și o familie numeroasă.

Realizatorul are trei surori pe nume Emi, Dana și Alina. În timp ce primele sunt stabilite de o lungă perioadă de timp în Spania, cea de-a treia a emigrat în Statele Unite ale Americii.

Mihai Gâdea are trei surori, toate stabilite în afara țării foto - wowbiz.ro
Mihai Gâdea are trei surori, toate stabilite în afara țării
foto – wowbiz.ro

Totodată, Emi, mezina familiei lucra la o bancă în Madrid. Pe de altă parte, Dana este o familistă convinsă, care a ales să se ocupe de creșterea copiilor săi. Alina, sora cea mare a prezentatorului, activa pe un post de secretară la o universitate din statul american Michigan, conform wowbiz.ro.