Prahova: O fetiţă de 8 ani și mama sa, spulberate de o mașină în timp ce traversau strada. La volan era șeful AJVPS din județ

Stan Filon 12.05.2022, 11:49
Prahova: O fetiţă de 8 ani și mama sa, spulberate de o mașină în timp ce traversau strada. La volan era șeful AJVPS din județ

Un accident de circulație a îndoliat o familie dintr-o localitate prahoveană și a lăsat fără cuvinte o întreagă comunitate. O fetiță în vârstă de numai 8 ani a murit după ce a fost lovită de o mașină chiar pe trecerea de pietoni. Copila se afla de mâna mamei sale, când au fost surprinse de un șofer neatent. Copilul de numai 8 ani nu a supraviețuit impactului.

Fetiță de 8 ani spulberată pe trecerea de pietoni, în județul Prahova

Update: Fetița ucisă în accident era nepoata primarului localității Plopu, iar la volan se afla șeful Asociatiei Judeteană a Pescarilor și Vânătorilor Sportivi Prahova (AJVPS), Laurențiu Petre. Acesta a fost condus de politie la SJU Ploiești pentru recoltarea de probe.

Știre inițială:

Tragedie fără margini în localitatea prahoveană Plopu, acolo unde o fetiță de numai 8 ani a murit în timp ce traversa strada cu mama sa. Copila își ținea mama de mână, când au traversat în drumul lor spre școala din localitate. Era ora 7,30, iar micuța urma să ajungă la cursuri.

Un șofer neatent le-a suprins pe cele două chiar pe trecerea de pietoni, la intrarea în localitate. Fetița aflată de mâna mamei sale a suferit răni incompatibile cu viața. Poliția Prahova a anunțat decesul micuței. Și mama ei a fost grav rănită, fiind solicitat un elicopter Smurd pentru a o transporta la spital.

Fetita de 8 ani spulberata pe trecerea de pietoni, in Prahova
Fetita de 8 ani spulberata pe trecerea de pietoni, in Prahova

Fetița se afla de mâna mamei sale

„Un bărbat în vârstă de 42 de ani, în timp ce se afla la volanul autoturismului, la intrare în comuna Plopu a surprins şi accidentat 2 pietoni care se aflau în traversarea părţii carosabile. În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a pietonului, femeie în vârstă de 48 de ani şi decesul minorei de 8 ani”, potrivit Biroului de Presă al Poliţiei Prahova.

În cauză, poliţiştii efectuează verificari pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul. La faţa locului a venit un elicopter SMURD pentru a prelua femeia în vârstă de 48 de ani, care a suferit un traumatism cranian (TCC frontal, potirvit poliţiei) şi fractură deschisă la picior. Oamenii legii urmează să stabilească exact condițiile în care fetița de 8 ani și-a pierdut viața.

Urmăriți Impact.ro și pe