Povestea de dragoste pe care o trăiește Mihai Petre de la Românii au Talent. ”Ne-am cunoscut în Republica Moldova”

Madlen Moraru 11.07.2020, 13:21

Mihai Petre de la Românii au Talent trăiește o foarte frumoasă poveste de dragoste. Juratul din emisiunea de mare succes de pe PRO TV se bucură adesea de clipe romantice în compania celei pe care o iubește. Nu este foarte cunoscut de către public faptul că întreaga idilă a lor a început în Republica Moldova. Acolo s-au cunoscut și îndrăgostit nebunește unul de altul.

Povestea de dragoste pe care o trăiește Mihai Petre de la Românii au Talent

Mihai Petre de la Românii au Talent trăiește o poveste amplă de dragoste chiar cu soția lui. Colegul de emisiune al Andrei și al lui Florin Călinescu a dat cărțile pe față. Mihai Petre a povestit lucruri neștiute despre partenera lui de viață, Elwira Duda, pe care a cunoscut-o nu foarte departe de România, în țara vecină, Republica Moldova.

La început, Mihai Petre și soția lui cu care este de 11 ani împreună, au fost parteneri de dans. După o perioadă, însă, ambii au realizat că dezvoltă sentimente puternice unul pentru altul. Asftel că, și-au început relația în mod oficial în anul 2001. Vedeta PRO TV și Elwira Duda au împreună un copil, iar juratul de la Românii au Talent a traversat în trecut și o dramă cumplită. Tatăl acestuia, de la care și-a moștenit talentul la dans, a încetat din viață în mod fulgerător, momentul tragic având un mare impact asupra lui Mihai Petre.

Povestea de dragoste pe care o trăiește Mihai Petre de la Românii au Talent. ”Ne-am cunoscut în Republica Moldova”
Mihai Petre și soția lui se iubesc foarte mult, de peste un deceniu și au împreună un copil

El și Elwira se iubesc de peste un deceniu: ”Ne-am cunoscut în Republica Moldova”

„Povestea pe scurt sună cam așa: eu român, ea poloneză, ne-am întâlnit pe un teritoriu neutru- în Republica Moldova. Am dat o probă de dans. Așa ne-am cunoscut, eu rămăsesem fără partenera de dans, pentru că se accidentasem, iar un prieten mi-a zis că știe o fată din Polonia care este în aceeași situație ca tine. Așa că ne-am întâlnit la mijloc, în Republica Moldova. Acolo am dansat 2-3 zile împreună, după care fiecare a plecat la el acasă. Am stat, am analizat și am zis că merită să încerc. După câteva luni de dans, am devenit și parteneri de cuplu.”, a povestit Mihai Petre, într-un interviu acordat în 2018, pentru Alistmagazine.ro.

„Noi doi avem aceleași valori și principii de viața. La Mihai admir faptul că este un om cinstit și spune întotdeauna adevărul. Este un familist convins.”, a adăugat și Elwira, despre ce i-a legat încă din primele clipe în relația de cuplu.

Urmăriți Impact.ro și pe