Poveste de viață incredibilă! Cum a reușit o viitoare mămică paralizată să meargă chiar în ziua nunții ei

Ana Anitoiu, Cătălin Mureșanu 23.07.2021, 19:36
Poveste de viață incredibilă! Cum a reușit o viitoare mămică paralizată să meargă chiar în ziua nunții ei

O viitoare mămică paralizată din Statele Unite ale Americii a reușit să meargă chiar în ziua nunții ei. Tânăra a sfidat așteptările medicilor și a pășit către altar la brațul tatălui ei, în rochie de mireasă. Ea a povestit prin ce a trecut.

Cum a ajuns tânăra în scaun rulant

În urmă cu patru ani, Brittney Bedwell din statul american Indiana, acum în vârstă de 26 de ani, a suferit un accident de ATV în urma căruia a rămas paralizată. Din fericire, fiul ei, care se afla alături de ea, nu a fost rănit. Au urmat luni de spitalizare pentru tânăra mamă, câteva intervenții chirurgicale, precum și o infecție serioasă.

”Un doctor mi-a spus că nu voi mai putea merge niciodată. N-am vrut să cred asta, dar am crezut pentru o perioadă. Am ajuns să sufăr de depresie și anxietate. Însă, imediat ce am ieșit din acea fază, m-am trezit într-o dimineață și am simțit ceva în picioare. Atunci am știut că nu s-a terminat”, a povestit ea.

Poveste de viata incredibila! Cum a reusit o viitoare mamica paralizata sa mearga chiar in ziua nuntii ei
Brittney Bedwell, alaturi de sotul ei

Tânăra paralizată a sfidat medicii de două ori

Brittney Bedwell a început să progreseze de-a lungul ședințelor de terapie, iar partenerul ei de viață, Glen, a cerut-o de soție cât timp ea era în spital. În plus, tânăra a mai sfidat medicii și în privința unei alte așteptări a acestora. Mai exact, este însărcinată în patru luni, deși doctorii i-au spus că nu va mai putea face copii. Viitoarea mămică a spus că a reușit să meargă din nou datorită ambiției sale.

”A fost foarte important pentru mine (să meargă către altar la nunta ei, n.r.), pentru că mi-am văzut surorile mergând spre altar, la brațul tatălui nostru, și știam că asta vreau și eu. M-am forțat, mi-am depășit limitele și am reușit”, a spus mireasa, care la doar câteva zile de la nuntă s-a întors la ședințele de fizioterapie, determinată să părăsească pentru totdeauna scaunul rulant.

Unde și-a găsit tânăra motivația

De asemenea, viitoare mămică paralizată a explicat unde și-a găsit motivația. Brittney Bedwell a spus că soțul ei, copiii, familia și prietenii îi sunt alături și luptă pentru ea, așa că și ea își dorește să lupte pentru a-i face fericiți, potrivit The Daily Mail.

”Mă lasă fără cuvinte. Așa că am să spun doar asta: Brittney Bedwell mă inspiri să nu renunț niciodată. Să cred în miracole. Să rămân puternică. Să îmi depășesc limitele. Să iubesc profund și liber. Casă de piatră, surioară. Ești uimitoare și puternică”, a scris pe Facebook sora ei, Ashley Sieb.