Poveste de dragoste ca-n filme între două vedete TV din România. ”O iubesc de mult timp”

Iancu Andreea, Ana Ionescu 21.10.2021, 09:36
Poveste de dragoste ca-n filme între două vedete TV din România. ”O iubesc de mult timp”

Iubirea este adesea imprevizibilă. Pe lângă faptul că vine atunci când nu te aștepți, ea poate lua chipul unei persoane complet necunoscute sau, din contră, care a fost în preajma ta de multă vreme dar pentru care nu experimentai acele sentimente la început. O astfel de poveste de dragoste ca-n filme este în plină desfășurare și în showbiz-ul românesc, două vedete TV trăind cu pasiune o iubire neașteptată. Deși îi leagă o prietenie de câțiva ani, cei doi au recunoscut abia de curând că relația amicală a evoluat.

Două vedete TV din România au recunoscut că trăiesc o poveste de dragoste

Multe dintre cele mai frumoase povești de iubire se nasc în urma unei prietenii. De curând, două vedete TV din România au recunoscut că au trecut de la nivelul de prieteni la cel de iubiți, astfel că aceștia trăiesc o poveste de dragoste ca în filme. Noul cuplu a decis să nu se mai ascundă și a fost surprins în public tot mai des. Este vorba, în mod evident, de Cătălin Cazacu și Ramona Olaru, care au ales să dea frâu liber sentimentelor lor. Puțini știau însă cei doi se cunosc de ceva timp, Cazacu recunoscând chiar că o iubea de multă vreme pe asistenta de la Neatza.

Povestea de dragoste dintre Cătălin Cazacu și Ramona Olaru a ajuns în atenția tuturor după ce mai multe fotografii îi înfățișau pe cei doi sărutându-se cu pasiune în public. Cei doi au ales să nu se mai ascundă și astfel să dezvăluie că trăiesc ceva unic. Totuși, se pare că legătura dintre ei nu este una noua. Fostul concurent de la Exatlon a recunoscut că o cunoaște pe prezentatoarea Splash! Vedete la apă de mai mulți ani, petrecând mai multe momente împreună, de-a lungul timpului. Acum trăiesc o poveste de iubire ca în filme.

Poveste de dragoste între două vedete TV din România
Cătălin Cazacu și Ramona Olaru

„Am ajuns să ne apropiem”

În timp ce Ramona a trecut prin mai multe relații eșuate și chiar printr-un divorț, chiar înainte de a se afișa cu fostul său iubit, Cuza de la Noaptea Târziu, Cătălin Cazacu avea diferite relații cu domnișoare celebre. El a avut până de curând o relație cu Anna Roman, având pe lista de cuceriri numărând-se fotomodele de top, dar și artiste precum Bianca Jurca, designerul Maria Simion sau Emilia Musala.

Din 2018 o cunoaște pe Ramona, iar în ultimii ani au fost foarte buni prieteni, petrecând timpul împreună, în ciuda relațiilor în care s-au regăsit fiecare. Totuși, recent s-a produs un declic, iar prietenia lor s-a transformat într-o relație de iubire. Fiind singuri, cei doi au început să petreacă tot mai mult timp împreună și astfel și-au dat seama că își doresc să încerce și postura de iubiți. Cei doi sunt surprinși tot mai des în oraș împreună, fie că iau masa la restaurant sau participă la diferite evenimente.

Suntem prieteni, asta e mișto la noi, că noi suntem prieteni și când cunoști un om prin baza unei prietenii mai devreme sau mai târziu îți place sau nu de el. Am ajuns să ne apropiem, mai ales că în ultima perioadă suntem singuri amândoi. Petrecând timp împreună am ajuns să ne apropiem. N-a fost o chestie gândită, s-a întâmplat, a declarat Cătălin Cazacu recent.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...