Postul TV din România care declară război televiziunii Kanal D. Cea mai iubită emisiune, copiată

Iancu Andreea 16.09.2021, 16:58
Postul TV din România care declară război televiziunii Kanal D. Cea mai iubită emisiune, copiată

Când vine vorba despre producțiile de televiziune propuse de posturile din România, majoritatea dintre ele sunt formate create în străinătate și adaptate la noi în țară. Deși de-a lungul timpului au existat puține emisiuni care să reprezinte o idee originală românească, în prezent televiziunile preferă să se inspire unele de la altele. Astfel, recent, cea mai iubită emisiune de la Kanal D a fost copiată de un alt post TV din România. Formatul este unul îndrăgit de public și va avea drept prezentator o prezență feminină celebră.

Cea mai iubită emisiune de la Kanal D, copiată de un alt post TV

Rivalitatea dintre televiziuni se remarcă nu doar în privința cifrelor de audiență, ci și al producțiilor asemănătoare, cu care fiecare încearcă să cucerească publicul. Astfel, un post TV a decis să declare război Kanal D, după ce a copiat cea mai iubită emisiunea a televiziunii. Lovitura este cu atât mai puternică cu cât prezentatoarea noii producții a avut un contract cu show-ul rival. Vedeta este nimeni alta decât Iulia Albu, care urmează să își lanseze propria emisiune, la Antena Stars.

Show-ul se va numi „I.A. cu stil” și va deveni rivalul celebrei „Bravo, ai stil!” de la Kanal D. Vedeta va ajuta oamenii obișnuiți să cunoască o parte dintre tainele stilului, oferindu-le sfaturi pentru a alege ținutele potrivite în funcție de evenimentele importante la care trebuie să participe, precum nuntă, botez, etc. Cei care își doresc să facă parte din această emisiune trebuie doar să îi scrie Iuliei Albu un mesaj privat pe contul său de Instagram. Emisiunea „I.A. cu stil” debutează vineri, de la ora 18:00, la Antena Stars, potrivit paginademedia.ro.

Se anunţă un eveniment important în viaţa ta şi ai nevoie de ajutorul meu? Ai o nuntă, un botez, un bal sau pur şi simplu vrei să-ţi reinventezi stilul? Scrie-mi şi pregăteşte-te! Nu vei şti niciodată când vin în vizită!, a declarat Iulia Albu.

Cea mai iubită emisiune de la Kanal D, copiată de un alt post TV din România
Iulia Albu, gazda unei noi emisiuni la Antena Stars

Iulia Albu, mutări constante de la o televiziune la alta

Una dintre cele mai critice consiliere în modă, Iulia Albu, a reușit să treacă, pe rând, pe la fiecare televiziune importantă în parte. După ce a renunțat la rubrica „Marțea neagră cu Iulia Albu”, care debutase în 2018, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, Iulia a trecut la colaborarea cu trustul Intact. Vedeta a făcut parte din show-ul „Splash! Vedete la apă”, de la Antena 1, în calitate de jurat, însă emisiunea s-a încheiat duminică. Astfel, Iulia s-a mutat la Antena Stars, unde va prezenta noul show „I.A cu stil”, devenind astfel rivala producției de la Kanal D, „Bravo, ai stil!”. Anterior, vedeta chiar a colaborat cu postul de televiziune turc, în perioada 2013-2018 fiind chiar unul dintre juraţii emisiunii „Bravo, ai stil!”, în primele patru sezoane.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...