Poșta Română, anunţ despre pensii şi alocaţii. Când se vor plăti în luna decembrie

Andra Daoud 25.11.2021, 19:22
Poșta Română, anunţ despre pensii şi alocaţii. Când se vor plăti în luna decembrie

Poșta Română a făcut anunțul pe care îl așteptau milioane de români. Ce se întâmplă cu pensiile și alocațiile și când vor fi plătite drepturile sociale pentru luna decembrie. Casa Națională de Pensii a virat fondurile pentru plată, iar românii nu trebuie să stea cu emoții cu privire la banii pentru luna următoare.

Când se vor plăti pensiile și alocațiile în luna decembrie

Poșta Română a anunțat joi că banii pentru pensii și alocații au fost virați și că aceste drepturi sociale vor fi plătite la timp în luna decembrie. Vestea era așteptată de milioane de români, cu atât mai mult cu cât fostul ministru al Muncii, Raluca Turcan, a declarat recent că nu ar mai fi bani pentru plata acestor drepturi.

Toți angajații poştali vor lucra la capacitate maximă pentru a respecta termenele de distribuire a pensiilor şi drepturilor sociale cuvenite populaţiei în luna decembrie. Poşta Română confirmă, astfel, că întreaga sumă necesară distribuirii acestor drepturi a fost virată în trezoreria operatorului naţional de servicii poştale, se arată în comunicatul emis de Poșta Română.

Poșta Română, anunţ despre pensii şi alocaţii. Când se vor plăti în luna decembrie
Poșta Română, anunţ despre pensii şi alocaţii. Când se vor plăti în luna decembrie

Vineri se dezbate rectificarea bugetară

Noul premier, Nicolae Ciucă, a declarat joi, după ce a primit votul de învestitură din partea Parlamentului, că mâine va avea loc o ședință la Guvern, în cadrul căreia vor fi dezbătute rectificarea bugetară și deficitul bugetar. El a susținut că vor exista suficiente fonduri pentru plata pensiilor și salariilor, dar și pentru nevoile Ministerului Sănătății, în contextul pandemiei.

La rândul său, președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că statul va sprijini pensionarii cu venituri mici și le va acorda un ajutor financiar în această iarnă, pentru a-și putea achita facturile.

Este momentul să le demonstrăm românilor că pot avea o guvernare care să lucreze pentru ei. România trăieşte în săracie, foame şi frig, s-a scumpit tot ce se putea scumpi, avem o inflaţie record.

PSD va pune în aplicare din prima lună de guvernare pachetul social, vom creşte alocaţiile, pensiile, salariul minim şi indemnizaţiile persoanelor cu handicap. Pensionarii cu cele mai mici pensii vor primi un ajutor pentru a-şi plăti facturile în această iarnă.

M-am săturat să aud mereu că nu sunt bani pentru oameni, PSD a venit la guvernare în momente grele şi a crescut veniturile. Aşa vom face şi acum, vom aduce mai mulţi bani la buget şi vom completa veniturile tuturor oamenilor. a spus joi liderul PSD.

 

Urmăriți Impact.ro și pe