Porumboiu aruncă bomba în scandalul de rasism în care este implicat Colțescu: „S-a răzbunat!”

Stan Filon 14.12.2020, 15:42
Porumboiu aruncă bomba în scandalul de rasism în care este implicat Colțescu: „S-a răzbunat!”

Fostul arbitru Adrian Porumboiu vine cu declarații șocante în scandalul momentului din fotbal, cel în care Sebastian Colțescu este acuzat de rasism și din cauza căruia a fost amânat meciul de Champions League dintre PSG și Istanbul Bașakșehir. Arbitrul român a folosit apelativul ”ăla negru” la adresa unui oficial al echipei turce și ambele formații au ieșit de pe teren.

Adrian Porumboiu vine cu dezvăluiri incendiare în scandalul momentului, în care este implicat Sebastian Colțescu

Fostul șef de la FC Vaslui crede că remarca rasistă nu-i aparține, de fapt, lui Sebastian Colțescu, ci asistentului Octavian Șovre.

”Foarte puțini știu că această brigadă, dar nu cu Sebastian Colțescu ca al patrulea oficial, a arbitrat meciul echipei din Turcia cu Manchester United și au fost niște dispute între banca de rezervă și Șovre. Au fost jigniri aduse de cei de pe bancă. El nu a uitat. Când primul de pe bancă a ridicat mâna, el și-a amintit și a încurcat borcanele. Se știe a cui armă este răzbunarea. S-a răzbunat!

Adrian Porumboiu vine cu dezvăluiri incendiare în scandalul momentului din fotbal
Adrian Porumboiu vine cu dezvăluiri incendiare în scandalul momentului din fotbal

”Șovre a aruncat treaba asta pentru că e orgolios”

Hațegan i-a acordat mereu încredere și Șovre l-a încurcat. Toată lumea știe că pe Colțescu l-au înjurat, dar el era acolo de parcă era picat. E total absent. Șovre a aruncat treaba asta pentru că e orgolios! L-a lăsat singur pe Colțescu în treaba asta. Trebuia să aibă caracter și să spună «Da, domnule. Eu i-am spus să-l dea afară». Hațegan nici nu a întrebat ce s-a întâmplat. 

Între Șovre și banca de rezerve a turcilor, la meciul de la Manchester, au existat multe dispute. Vă dați seama, dacă ai suportat și nu ai făcut nimic atunci, acum ți-ai adus aminte că trebuie să te răzbuni.  Șovre nu e rasist! E neam prost! Cum să te răzbuni? Ăla a fost alt meci. Țipa cu insistență la un meci în care trebuie să se comporte decent”, a spus Adrian Porumboiu la Pro X.

Oase refuză în continuare să reia prietenia ruptă cu CRBL
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...