Polițiștii din Iași s-au șocat după ce au oprit-o în trafic pe soția unui interlop celebru. Cât de beată era femeia

Rădulescu Valentin / 13.10.2020, 13:43
Polițiștii din Iași s-au șocat după ce au oprit-o în trafic pe soția unui interlop celebru. Cât de beată era femeia

Recent polițiștii din Iași au avut parte de un eveniment mai puțin obișnuit. Aceștia au prins în trafic o femeie aflată sub influența alcoolului, iar din cauza stării avansate de ebrietate. aceasta nici nu a putut sufla în aparatul de măsurare a alcoolemiei. Femeia ar fi fost soția unui celebru interlop. Ce alcoolemie avea aceasta?

Polițiștii din Iași, șocați după ce au văzut în ce stare se afla femeia

Femeia în vârstă de 43 de ani a intrat în atenția oamenilor legii după ce a fost surprinsă pe data de 9 octombrie, la ora 2:00, conducând pe Șoseaua Iași-Voinești. Așadar, polițiștii de la Secția 6 de Poliția au oprit-o, după care au efectuat un control de rutină. Autoritățile au rugat-o pe aceasta să le legitimeze, după care au observat că se află într-o stare avansată de ebrietate.

Poliția i-a cerut femei să sufle în aparatul alcooltest, dar aceasta era așa de beată încât nici nu a fost în stare. Observând acest lucru, poliția a dus-o pe femeie la Institutul de Medicină Legală pentru recoltarea de probe biologice. La scurt timp după efectuarea testului, au venit și rezultatele care i-au uimit pe polițiști. Alcoolemia femeii era uriașă.

„Polițiștii ieșeni au întocmit în acest caz un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui autoturism sub influența băuturiloe alcoolice. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt”, spun reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași, potrivit bzi.ro.

Polițiștii din Iași s-au șocat după ce au oprit-o în trafic pe soția unui interlop celebru. Cât de beată era femeia
Sursă Foto: bzi.ro

Ce alcoolemie avea femeia?

Femeia pe care polițiștii au găsit-o băută la volan este Alina Maria Ursache. Aceasta este fosta soție a unui cunoscut interlop din Iași, pe nume Viorel Oarză. Rezultatele analizelor de sânge au arătat că aceasta avea o alcoolemie de 2,53 miligrame de alcool pur în sânge, în momentul în care se afla la volan sub influența băuturilor alcoolice.

Acum femeia riscă să ajungă în spatele gratiilor după ce autoritățile au deschis un dosar penal pe numele ei.

Potrivit sursei citate de mai sus, Alina Maria Ursache și Viorel Oarză locuiesc încă împreună, deși au divorțat unul de celălalt. Surse din apropierea celor doi spun că încă sunt o familie

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI