Polițiștii din Craiova au rămas uimiți la un control de rutină. Cum au fost găsiți o mamă și fiul său, la volan

Badea Violeta 31.10.2022, 15:21
Polițiștii din Craiova au rămas uimiți la un control de rutină. Cum au fost găsiți o mamă și fiul său, la volan

Poliţiştii rutieri sunt prezenți tot timpul în trafic. Zi și noapte, aceștia dau peste tot felul de șoferi, însă de data aceasta au avut parte de o surpriză uriașă. Agenții din Craiova au rămas șocați la un control de rutină. Află din rândurile următoare cum au fost găsiți o mamă și fiul său, la volan!

Surpriza de care au avut parte polițiștii din Craiova

A fost o noapte lungă pentru polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Craiova. Aceștia au desfășurat activități pe linie rutieră în cadrul acțiunii Blitz și au oprit numeroși șoferi în trafic, printre care și un tânăr de 20 de ani.

După ce băiatul a fost descoperit sub influența substanțelor psihoactive, ar fi chemat-o pe cea care i-a dat viață să discute cu polițiștii, iar femeia a apărut și ea drogată, cu mașina.

Tânărul a fost oprit de oamenii legiii pe strada Dealul Spirei, în Craiova. Acesta era drogat cu canabis. El și-a chemat mama, o femeie de 37 de ani, din Craiova. Femeia s-a deplasat la fața locului cu un autoturism deși se afla sub influența substanței psihoactive Amphetamine.

În urma celor întâmplate, cei doi s-au ales cu dosare penale pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Citește și Iei amendă și rămâi fără permis de conducere, fără măcar să te oprească Poliția: decizia ASF care va costa scump șoferii din România!

Mama si fiu drogati, prinsi drogati la volan
Mama si fiu drogati, prinsi drogati la volan

Accident grav pe A1

Un accident grav s-a întâmplat, în noaptea de duminică spre luni, pe autostrada A1 Deva-Nădlac, pe sensul de mers Margina – Timişoara. O tânără de 25 de ani și-a pierdut viața după ce a intrat cu mașina sub un TIR.

La fața locului au intervenit opt pompieri din cadrul Staţiei Făget, cu o autospecială de primă intervenţie şi comandă, o autospecială de stingere şi un echipaj SMURD, însă victima nu a mai putut fi salvată.

„În urma evenimentului a rezultat o victimă de sex feminin de 25 de ani, încarcerată. Victima a fost descarcerată fără semne vitale şi declarată decedată de către medicul SAJ.”, a declarat purtătorul de cuvnt al ISU Timiş, Elena Megherea.

Citește și „Călugărul-amant” lovește din nou. A fost implicat într-un accident rutier cu Episcopul Bihorului!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...