Polițiștii au rămas fără cuvinte după ce au oprit un șofer în trafic. „Unii ar spune că s-a aprins bradul de Crăciun”

Ana Anitoiu 30.09.2022, 21:00

Polițiștii au rămas fără cuvinte după ce au oprit un șofer în trafic, în București. Reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne (MAI) au publicat conversația pe care au avut-o oamenii legii cu bărbatul în vârstă de 34 de ani.

Șoferul a încercat să scape de polițiști

Conform reprezentanților MAI, inițial, polițiștii au vrut să-l oprească în trafic pe acest șofer pentru un control de rutină. Însă, conducătorul auto în vârstă de 34 de ani a încercat să scape de mașina de poliție, fără să aibă succes.

„Unii ar spune că s-a aprins bradul de Crăciun… Alții că s-a strigat catalogul drogurilor… Sau că la amfetamină e alergic… Noi spunem că așa ceva nu am mai întâlnit și sperăm să nu mai întâlnim niciodată. Totul s-a petrecut în București, după miezul nopții.

Mașina venea pe sensul opus. Polițistul de la volan l-a văzut câteva fracțiuni de secundă pe conducătorul auto. A dat drumul la girofar și a întors mașina. Hai să vedem ce e cu el! Intuiția nu l-a înșelat. Cum a văzut mașina de poliție în spate, șoferul a accelerat încercând să se facă pierdut pe o stradă laterală, dar a fost oprit în scurt timp de polițiști”, arată mesajul MAI publicat pe Facebook.

Politistii maghiari au oprit un sofer roman pe autostrada si i-au cerut sa ii controleze duba
Politist rutier. Foto: Inquam Photos / George Calin

Ce i-a întrebat șoferul pe polițiști

În timpul conversației dintre polițiști și șofer, conducătorul auto a fost întrebat dacă a consumat alcool. Bărbatul a încercat să-și aducă aminte dacă a consumat în lunile anterioare și nu a mințit când, în cele din urmă, a spus că nu a consumat alcool înainte de a se urca la volan. În plus, el și-a început conversația cu oamenii legii printr-o întrebare.

„– Bună seara, de la Brigada Rutieră suntem. Vă rugăm să ne prezentați documentele la control.
– Dar de ce m-ați oprit?
– Dacă opreați la semnalele noastre vă răspundeam că pentru un control de rutină. Acum vă spunem că v-am oprit pentru că nu ați oprit, dar facem și controlul de rutină. Ați consumat alcool?
– În ianuarie… da. Cred că prin februarie, că a fost și ziua lui…
– Stop! Că suntem în septembrie. Suflați constant aici și vă spunem noi dacă ați băut azi.
– Pot să vă zic și eu: azi nu!
Și a avut dreptate, rezultatul testului a fost zero”, arată mesajul MAI.

Cum i-a lăsat șoferul fără cuvinte pe polițiști

Pe de altă parte, folosind DrugTest-ul, polițiștii au rămas fără cuvinte. Șoferul consumase șapte tipuri de droguri. Lipsea doar amfetamina. Conducătorul auto a insinuat că oamenii legii ar „umbla la aparat”, să-l „aranjeze”.

„– Mamă, bombă sunt! Sigur nu e stricat?
– Cu ce indică aici, mai aveați puțin și îl stricați dumneavoastră. Lipsește doar amfetamina. Mergeți cu noi pentru recoltarea de probe biologice.
– Nu merg că mi-am adus aminte. Prin mai cred că am fumat o țigară.
– Trebuie să mergem. Poate vă aduceți aminte si de iunie, iulie și de noaptea aceasta.
– Dar nu am luat nimic. Poate ceva medicamente, nu mai țin minte.
– Asta o lămuriți cu colegii noștri. Ce medicamente, când le-ați luat și de la ce farmacist”, mai arată mesajul publicat de MAI.

Reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne au publicat pe Facebook și o imagine cu rezultatul DrugTest-ului în cazul acestui șofer. Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea fotografia!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...