Poliția s-a dus peste Bianca Drăgușanu. De ce au bănuit-o pe blondină că minte

Redacția IMPACT 20.09.2020, 08:09
Poliția s-a dus peste Bianca Drăgușanu. De ce au bănuit-o pe blondină că minte

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi sunt unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz. Aceștia au promis de multe ori că nu mai au ce căuta împreună, dar nu trece mult timp, și iar sunt surprinși unul lângă altul. De curând însă, au apărut imagini în presă care i-au pus pe gânduri pe polițiști, iar astfel, aceștia s-au prezentat la ușa divei. Ce au făcut autoritățile?

Ce a pățit Bianca Drăgușanu? Poliția s-a prezentat la ușa divei

Deși cei doi au promis că nu se mai împacă și nimic nu îi va mai aduce împreună, lucrurile pare că s-au schimbat. Zilele trecute au apărut imagini în spațiul public, în care se putea vedea clar cum Bianca Drăgușanu este agresată fizic de Alex Bodi. În urma acestora, vedeta s-a trezit cu poliția la ușă, chiar dacă aceasta nu a făcut plângere împotriva lui. Autoritățile nu au crezut că totul a fost o joacă și au încercat să afle ce s-a întâmplat. Bianca nu a vrut însă că confirme că a fost bătută de fostul ei iubit, iar fără o plângere, poliția nu a putut face nimic.

„Da, este adevărat. Ieri am decis să pun punct relației mele cu Alex Bodi. Vreau să-i mulțumesc pentru relația frumoasă pe care am avut-o, dar decizia este definitivă. Nu intenționez să mă mai reîntorc la această decizie. Din acest moment aș vrea să nu mai fiu asociată cu niciun fel de acțiune pe care o face Alex Bodi”, a spus Bianca Drăgușanu pe data de 2 septembrie.

Bianca Dragusanu si Alex Bodi sunt definitia perfecta a expresiei ”dragoste cu nabadai”
Bianca Dragusanu si Alex Bodi sunt definitia perfecta a expresiei ”dragoste cu nabadai”

Ajung mereu împreună

Chiar dacă în urmă cu aproximativ două săptămâni, cei doi și-au găsit alți parteneri de viață, se pare că nu pot sta unul fără celălalt. Din păcate însă, împăcarea dintre cei doi nu a decurs așa cum lumea se aștepta. În imaginile din presă se vede clar cum diva primește o lovitură de la unul dintre prietenii afaceristului, iar mai apoi este ținută strâns de gât de acesta. Amintim că Bianca a fost acuzată de fostul ei soț pentru că i-a furat mașina în urmă cu ceva timp.

„A doua oară, când se plângea că n-are mașină cu care să circule, iar mi-a pus o parte din bani în cont și i-am dat mașina să o folosească. În timp ce eu eram în Londra, un prieten de-al meu i-a dus actele și cheile de la mașină. Ea a făcut un contract fals, fără ca eu să fi semnat nimic și și-a înscris mașina pe numele ei. Eu nu am semnat nimic”, spunea Alex Bodi în urmă cu ceva timp.

Urmăriți Impact.ro și pe