Poliţia a venit de urgenţă în clădirea în care locuieşte Liviu Dragnea, după un apel la 112. Ce s-a întâmplat

Ioana Bucur 16.07.2021, 18:09
Poliţia a venit de urgenţă în clădirea în care locuieşte Liviu Dragnea, după un apel la 112. Ce s-a întâmplat

Poliţia a venit de urgenţă în clădirea în care locuieşte Liviu Dragnea, după un apel la 112. La nici 24 de când a fost eliberat, fostul lider PSD este, din nou, „vizitat” de oamenii legii. Ce s-a întâmplat.

Poliţia a venit de urgenţă în clădirea în care locuieşte Liviu Dragnea

La nici 24 de ore de când a ieșit din închisoare, Poliția a venit de urgență în clădirea în care locuiește Liviu Dragnea. Oamenii legii au răspuns unui apel făcut la 112. Un vecin al fostului lider al Partidului Social Democrat a cerut intervenția autorităților din pricina gălăgiei din imobil.

Reclamantul era deranjat de prezența unui număr mare de jurnaliști în fața blocului în care stă Dragnea după eliberarea din închisoare, dorind ca polițiștii să gonească presa de la fața locului. Cel care a făcut apelul la 112 și care a dorit să își păstreze anonimatul a afirmat că jurnaliștii tulbură ordinea și liniștea publică, potrivit stiripesurse.ro.

Liviu Dragnea a ieșit din închisoare
Liviu Dragnea a ieșit din închisoare

Liviu Dragnea a ieșit din închisoare: „A fost o perioadă doi ani şi două luni de suferinţă, abuzuri şi umilinţă”

După doi ani și jumătate petrecuți în spatele gratiilor, Liviu Dragnea a fost eliberat din închisoare. Fostul lider PSD a fost așteptat de jurnaliști, iubita sa, Irina, și un grup de susținători.

„A fost o perioadă doi ani şi două luni de suferinţă, abuzuri şi umilinţă. Cea mai mare partea a populaţiei a înţeles de ce a trebuit să ajung aici. Eu mă consider deţinut politic, pentru că am intrat nevinovat”, a afirmat el.

Liviu Dragnea nu a avut cuvinte de laudă pentru foștii săi colegi de partid, susținând că PSD a ajuns să fie condus de lași. El a mai precizat că își va câștiga existența lucrând la firma fiului său.

„Este amanetat viitorul României cu asemenea datorii. Eu mă consider deţinut politic pentru că am intrat nevinovat. Mi se s-a cerut insistent să îmi recunosc vinovăţia, ceea ce eu nu am acceptat.

Din păcate. nu există opozitie. PSD a devenit un partid de operetă condus de oameni laşi. Cred că judecătorii din Giurgiu au avut curaj şi au rezistat la presiuni”, a continuat fostul lider PSD.

Cât despre o eventuală întoarcere pe scena politică, Dragnea a spus că o va face doar dacă „mai am cu cine și mai am pentru cine”. Întrebat cum a găsit PSD, Dragnea a spus: „Praf. Un partid fără personalitate”.

Fostul lider al Partidului Social Democrat își susține în continuare nevinovăția, declarând că dosarul său este o rușine.

„Dar DNA ce a înţeles? Să îi ancheteze pe cei care jefuiesc ţara. Discutăm de un jaf generalizat. Asta trebuie să facă DNA”, consideră Dragnea.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...