Plecare surpriză de la Antena 1. Îndrăgita prezentatoare a ales o televiziune concurentă

Andra Daoud 12.11.2021, 16:35
Plecare surpriză de la Antena 1. Îndrăgita prezentatoare a ales o televiziune concurentă

O prezentatoare a știrilor sportive de la Antena 1 a părăsit postul pentru o televiziune concurentă. Telespectatorii o vedeau la pupitrul Antenei 1 de anul trecut, din februarie, de când a fost reînființată redacția de știri sportive, iar acum a bătut palma cu un alt trust media.

Prezentatoarea a plecat de la Antena 1 pentru un post concurent

Roxana Ghiorghian, una dintre prezentatoarele știrilor sportive, a plecat de la Antena 1. Ea urmează să treacă la una dintre televiziunile din grupul Clever: Prima TV, LookSport sau Telekom, potrivit Paginademedia.ro.

Roxana Ghiorghian prezenta știrile sportive din februarie 2020, atunci când a fost reînființat departamentul de sport al televiziunii din trustul Intact. Înainte de a veni la pupitrul știrilor sportive de la Antena 1, ea a mai lucrat la Pro TV (în perioada 2017-2018) și la Știripesurse.ro (din 2018 până în 2020).

Plecare surpriză de la Antena 1. Îndrăgita prezentatoare a ales o televiziune concurentă
Plecare surpriză de la Antena 1. Îndrăgita prezentatoare a ales o televiziune concurentă

Schimbări în departamentul de știri al Antenei 1

Cei de la Antena 1 au făcut recent modificări în ceea ce privește echipa de prezentatori de la jurnalele de știri. Dan Pavel, care a lucrat în trecut la Aleph News și la Sport.ro s-a alăturat echipei Observator. El prezintă jurnalul sportiv din programul de știri de dimineață de la Antenă.

Mihai Jurca a trecut de la rubrica meteo, la pupitrul Observatorului matinal din weekend. Începând din luna octombrie, el prezintă știrile de dimineață, sămbăta și duminica, alături de Mihaela Călin.

Și la Observatorul de la ora 19, principalul program de știri al televiziunii, a avut loc recent o schimbare temporară. Alessandra Stoicescu a fost înlocuită pentru o perioadă de Marius Pancu, venit recent de la Digi24. Cei din conducerea televiziunii au anunțat că Pancu o înlocuiește pe Sandra Stoicescu cât timp aceasta este în concediu. Ea prezintă principalul jurnal al zilei din martie 2020, de când Andreea Berecleanu a părăsit stația.

Recent, actorul Mihai Bendeac, care face parte din juriul emisiunii iUmor, a povestit că a primit oferte din partea principalului rival să părăsească Antena 1. Bendeac a povestit, în podcastul lui Cătălin Măruță, că Pro TV i-a oferit un loc în juriul emisiunii ”Românii au talent”, dar a refuzat. Oferta s-a repetat doi ani la rând, iar Bendeac ar fi trebuit să fie în juriu în locul lui Florin Călinescu.

Bendeac a declarat că nu ar putea niciodată să fie el și să se simtă în largul lui într-un format produs de Pro TV, de aceea a refuzat ambele oferte venite din partea postului. Și Florin Călinescu, la rândul lui, a părăsit juriul emisiunii ”Românii au talent”.

Urmăriți Impact.ro și pe